AGROBIZNIS CENTAR OBJAVIO KONKURS ZA SUBVENCIONISANJE INDIVIDUALNIH POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA

Agrobiznis centar za ruralni razvoj i razvoj poljoprivredne proizvodnje, u saradnji sa Gradom Somborom, objavio je drugi konkurs u 2020. godini za dodelu bespovratnih sredstava za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individualnih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Sombora.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica – nosioci registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu sa teritorije Grada Sombora, koja nisu koristila sredstva na konkursu Agrobiznis centra od 27. januara 2020. godine.

Za realizaciju Konkursa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individualnih poljoprivrednih gazdinstava, predviđen je ukupan iznos od 10.000.000.00 dinara. Sredstva za podršku investicija  prema  Konkursu  dodeljuju se bespovratno.


Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 250.000,00 dinara, a minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi je 50.000,00 dinara.

Konkurs je otvoren do 3.06. 2020. godine.

Za više informacija o konkursu pogledajte ovde.

ПретходниRekonstrukcija amfiteatra i spomenika slovu
СледећиDeo istorije Narodnog pozorišta iz Sombora i u digitalnom formatu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.