AMSS: Besplatna pomoć za privatna vozila zdravstvenih radnika

Auto-moto savez Srbije omogući će zdravstvenim radnicima besplatne usluge za njihova privatna vozila za vreme trajanja vanrednog stanja, saopštio je danas AMSS.

Navodi se da AMSS kao društveno odgovorna organizacija, želi da pruži podršku svim radnicima zdravstvenih ustanova koji se svakodnevno bore protiv epidemije korona virusa i čuvaju živote svih građana Srbije.

AMSS tako stavlja na raspolaganje sve svoje resurse u vidu šlepovanja i pružanja besplatne pomoći na putu za privatna vozila zdravstvenih radnika za vreme trajanja vanrednog stanja.

Pozivom broja 1987 Operativnog centra koji je dežuran 24/7 svakoga dana, naši dispečeri, mehaničari i vozači pružiće neophodnu informaciju i besplatnu pomoć na putu u najkraćem mogućem roku.

„Ovim gestom želimo ujedno zdravstvenim radnicima da iskažemo zahvalnost za sve što čine i da im obezbedimo siguran put do kuće i posla“, piše u saopštenju.

AMSS, kako navodi, još jednom apelujemo na sve građane da pokažu solidarnost i odgovornost i da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže.

Izvor: Tanjug

ПретходниKon: Ove i sledeće nedelje vrhunac epidemije, sada „ne držimo konce u svojim rukama“
СледећиNADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Nole, klasa si!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.