АМСС: Бесплатна помоћ за приватна возила здравствених радника


Ауто-мото савез Србије омогући ће здравственим радницима бесплатне услуге за њихова приватна возила за време трајања ванредног стања, саопштио је данас АМСС.

Наводи се да АМСС као друштвено одговорна организација, жели да пружи подршку свим радницима здравствених установа који се свакодневно боре против епидемије корона вируса и чувају животе свих грађана Србије.

АМСС тако ставља на располагање све своје ресурсе у виду шлеповања и пружања бесплатне помоћи на путу за приватна возила здравствених радника за време трајања ванредног стања.

Позивом броја 1987 Оперативног центра који је дежуран 24/7 свакога дана, наши диспечери, механичари и возачи пружиће неопходну информацију и бесплатну помоћ на путу у најкраћем могућем року.

“Овим гестом желимо уједно здравственим радницима да искажемо захвалност за све што чине и да им обезбедимо сигуран пут до куће и посла”, пише у саопштењу.

АМСС, како наводи, још једном апелујемо на све грађане да покажу солидарност и одговорност и да остану код куће како би заштитили себе и своје најближе.

Извор: Танјуг


ПретходниКон: Ове и следеће недеље врхунац епидемије, сада “не држимо конце у својим рукама”
СледећиNADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Nole, klasa si!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.