AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

Česta kiša na većini puteva u zemlji, a u brdsko-planinskim predelima i slab sneg, tako da će mokar kolovoz, smanjena vidljivost zbog magle ili niske oblačnosti otežati saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apeluje na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Radovi na više deonica u zemlji

„Putevi Srbije“ saopštili su danas da se na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu do 21. aprila izvode radovi u sklopu privremene sanacije klizišta „Duboko“, uz naizmenično propuštanje vozila.

Takođe, na auto-putu E-75, kod petlji Nova Pazova – Inđija, u smeru od Beograda ka Novom Sadu do 21. aprila izvodiće se radovi na redovnom održavanju..

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Na auto-putu E-80, u smeru Niš-Dimitrovgrad, u tunelu „Sarlah“ u oba smera, izvode se radovi na sistemu za odvodnjavanje.

Za saobraćaj su zatvorene vozne saobraćajne trake, u oba smera, do 30. aprila.

Na deonici Bačka Topola – Senta do 23. aprila od 7.00 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, kod petlji Grdelica – Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen, do 1. juna izvode se radovi na održavanju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš – Vranje, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje – Niš.

„Putevi Srbije“ su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije,na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

ПретходниPredstava “Semper idem” na Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine
СледећиKRAJ LIGE ŠAMPIONA, OSNOVANA SUPER LIGA!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.