Ananas karavan u Somboru

Kliknite-sa-kupcima

Besplatne edukacije o online trgovini u Somboru!

Sombor naredni domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“

Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ ove nedelje dolazi u Sombor, 30. marta 2023. godine, u sali Regionalne privredne komore, sa početkom od 12h. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu online trgovine i saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, kao i o tome šta ih sa druge strane odbija. Takođe, u sklopu edukacije svi prisutni saznaće više o mts paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.


Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca. Svi polaznici  dobiće dragocene savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji. Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima, dok ostali registracijom putem ovog linka, daju šansu da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“. 

ПретходниOVO JE SASTAV SRBIJE ZA CRNU GORU: Piksi pravi DVE prome
СледећиTurstička organizacija grada Sombora nastupila je
na Sajmu turizma “Place2Go“ u Zagrebu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.