Art okupacija zakazana za petak

art-okupacija-sombor

Domaćini saopštili da će 15. septembra u centru grada stvarati studenti akademija umetnosti.

Kulturni centar i ove godine organizuje „Art okupaciju”, koja će se dešavati na nekoliko lokacija u centru grada. Program će trajati od 18 do 23 časa, u atrijumu Gradske kuće, na Trgu Svetog Đorđa i Trgu Koste Trifkovića. Najavljeno je da će se u okviru manifestacije svojim radovima i performansima predstaviti studenti Akademije umetnosti iz Novog Sada, Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda, te Univerziteta primenjenih umetnosti iz Beča.

Program će početi street artom u 18 časova na Trgu Koste Trifkovića gde će se predstaviti studenti slikarstva Akademije umetnosti iz Novog Sada Anastasija Maletaškić, Ana Nišić i Jana Kujundžić, te student Univerziteta primenjene umetnosti iz Beča Ilija Nestorović


Od 20 časova slede koncerti na Trgu Svetog Đorđa, a izvešće ih studenti muzičkih odseka Akademije umetnosti iz Novog Sada. Prvo će nastupiti Kristina Kovač, koja će se predstaviti autorskom muzikom i pesmama. Trio u sastavu Julija Grković – violina, Maša Bogićević – klavir i Radmila Stoiljković – flauta, izvešće program sa delima Mela Bonisa, Dmitrija Šostakoviča i Astora Pijacole.

U 20:30 časova u atrijumu Gradske kuće biće izvedena predstava Lala u režiji Li Delong, a odigraće je Stefan Ostojić

Filmski program će biti priređen na Trgu Koste Trifkovića sa početkom u 21 čas, a publika će imati priliku da vidi četiri kratka filma: „Pobeći od Irene”, „Dijagnoza”, „Želim samo da me nađu” i „Velikani”

Izvor: Soinfo @ triletrip

ПретходниSOMBORSKI KOTLIĆ 2023.
СледећиProšle sedmice 16 saobraćajki u okrugu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.