Balans+ samouslužne stanice za bicikle od sada i u Somboru

imlek balans sombor

Nastavak Imlekove društveno odgovorne akcije

Sombor, 18. jun 2019. godine – Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na dve lokacije u Somboru, gradu u kojem je biciklo omiljeno prevozno sredstvo među stanovnicima.

Somborci će od sada imati mogućnost da na dve lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to na Trgu Svetog Trojstva, kao i u Ulici Stepe Stepanovića kod Glavne pošte. U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, ova akcija ima za cilj da podstakne stanovnike Sombora na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

„Kao grad u kojem je život bez bicikla gotovo nezamisliv, Sombor predstavlja logičan sled naše društveno odgovorne akcije u okviru koje postavljamo samouslužne Balans+ stanice za bicikle širom Srbije. Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor. Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju nastaviti da sprovodi i u drugim gradovima u Srbiji, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

ПретходниSomborci se okitili medaljama
СледећиDAN SA VESLAČKOM EKSPEDICIJOM

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.