Bebe na treningu

Udruženje “Klub na kub” organizuje u subotu, 5. oktobra  radionicu ,,Efektologija – bebe na treningu“ namenjenu deci uzrasta od 3 do 15 meseci. 

Tema radionice je “Efektološka podrška ranom razvoju. Razvoj svih aspekata psihomotorike uz poštovanje individualnih karakteristika deteta”.

Značaj radionice ogleda se u tome što roditelji dobijaju informaciju o jakim stranama kod njihove dece, kao i savet i vežbe koje mogu da primenjuju u svakodnevnim aktivnostima. Deca koja su uključena u stimulaciju ranog razvoja brže savladavaju razvojne lestvice i veštine!

Radionicu vodi dipl. defektolog rehabilitator-somatoped i iskustveni terapeut Boris Živkov iz Udruženje za efektološku podršku i edukaciju Tedef iz Subotice koji je u saradnji sa “Klubom na kub”  u martu u Somboru održao predavanje na temu ,,Motoričke igre za uspešan razvoj vaše dece“. Radionica će trajati sat vremena. Maksimalan broj učesnika po radionici je deset (ukoliko su deca različitog uzrasta dele se u dve grupe od 3. do 7. meseca i od 8. do 15. meseci). Planirano je da radionica počne u 17 odnosno 18 časova u prijatnom, bezbednom prostoru “Fit life Vesna” (Banatska 27).  Cena po detetu je 500 dinara.

Broj mesta je ograničen. Prijave su moguće do 3. oktobra ili do popune planiranog broja mesta na fejsbuk ili instagram strani Kluba na kub (Club_na_kub) ili putem imejla cclubnakub@gmail.com.

ПретходниREFLEKTUJUĆI PRSLUCI ZA PREDŠKOLCE
СледећиPREDSTAVLJANJE KNJIGE

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.