Besplatan koncert Sergeja Ćetkovića


Povodom oktobra, Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, sa željom da se podigne svest javnosti o ovoj bolesti, kompanija Avon organizovaće besplatan roze koncert u Somboru.

U okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, za zdravlje svih žena pevaće Sergej Ćetković na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, u nedelju, 29. septembra, sa početkom u 18 časova.

Besplatnim koncertom stvorena je prilika da se u opuštenoj atmosferi, u društvu bliskih osoba ženama pošalje važna poruka – rak dojke, najčešće maligno oboljenje kod žena, izlečiv je u preko 90% slučajeva ukoliko se otkrije na vreme.

Pozivamo vas da obučete ili ponesete nešto roze i da nam se pridružite u prenošenju ove značajne poruke u društvu žena do kojih vam je stalo!

Agenda
16h – početak manifestacije ,,Dame trče! 2019’’ u organizaciji ARK Somaraton koju će podržati kompanija Avon. Više informacija i prijave za trku dostupne su na linku: https://bit.ly/2lUxVPj
17h – Okupljanje počinje na Trgu Svetog Trojstva gde posetioce očekuju:
Dečiji kutak – druženje sa animatorom
Kutak za dame – bojimo nokte u roze!
Humanitarni bazar – prilika da pomognete rad udruženja Društvo za borbu protiv raka
Sombor
18h – početak programa i koncert Sergeja Ćetkovića

Avon Akcija za borbu protiv raka dojke u Srbiji ove godine obeležava 15 godina postojanja. Celokupan bruto profit od prodaje proizvoda sa ružičastom vrpcom izdvaja se za programe u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke, a ove godine najveći doprinos ostvarile su Avon Dame sa prodajne Zone 9, sa centrom u Somboru, i tako dovele ovaj veliki događaj u svoj grad. Koncert u Somboru treći je u nizu, a do sada su svoj grad u roze bojili Niš i Kragujevac.

Od pokretanja, 2004. godine, do danas u okviru Avon akcije za borbu protiv raka dojke je prikupljeno i donirano više od pola miliona dolara (500.000$). Vrednom donacijom Avon je doprineo kupovini potrebne opreme za ranu dijagnostiku, podizanju svesti o važnosti prevencije i podršci programima koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke.


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.