Besplatan seminar za trudnice u Novom Sadu

U sali Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada, danas od 12 do 17 časova biće održan besplatan seminar za trudnice „Trudnoća je dar Powered by Philips Avent“ koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke najpopularnijeg kviza u Srbiji – Slagalice, Kristina Radenković i Marija Veljković.

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju izlaganja stručnih predavača među kojima su dr Dragan Stajić, ginekolog akušer, dr Aleksandra Novakov, poliklinika Novakov i sar, spec. ginekolog akušer i dr Lidija Jovanović, anesteziolog dok će radionicu o dojenju i prvih sedam dana sa bebom održati Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković.

YouTube kanal „Trudnoća je dar“ prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz iskustva nekoliko mama. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci.

Izvor: rtv.rs

ПретходниUzrok visokih temperatura izraženo strujanje i fenski efekat
СледећиDa li su kokice zdrave i „bezbedne“

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.