Besplatna savetovanja Psihozona u Somboru

Sombor-1

Centar za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, Iz Sombora tokom septembra i oktobra organizuje besplatna savetovanja i psihoterapije za odrasle i mlade. Navedene aktivnosti se realizuju u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade za 2022. godinu uz podršku Grada Sombora.

U Centru za individualni razvoj i unapređenje društva ,,Psihozon,, u Somboru u toku je besplatno psihološko savetovalište za mlade i odrasle i trajaće do kraja oktobra, a kako u ovom centru kažu najvažnije je da osobe koje osete da imaju problem razgovaraju i da se ne plaše da podele svoja osećanja.

,,Ono što skreće pažnju je to da je anksioznost u porastu,panični napadi,porodični problem,partnerski,kod mladih se susrećemo i sa ozbiljnijom problematikom što se tiče samopovredjivanja…,,rekla je Saša Stijšić, psiholog i psihoterapeut u Centru za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, Sombor.

U centru ,,Psihozon,, ističu da je sve više mladih koji se javljaju psihologu radi konsultacija .

,,Kod odraslih je drugačije,ali mlađi su otvoreniji i slobodniji.Svakako su se neke stvari promenile sa Koronom i ljudi se polako osnažuju da pričaju sa psihologom i psihoterapeutom.,,rekla je Saša Stijšić,psiholog i psihoterapeut u Centru za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, u Somboru.

Savetovalište za mlade i odrasle će raditi isključivo na principu zakazivanja.

Broj osoba koje će moći biti uključene u besplatno savetovalište tokom septembra i oktobra je ograničen. U savetovalištu se mogu dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije, psihodijagnostike, profesionalne orijentacije i druge stručne usluge, psihologa i psihoterapeuta pre svega.

 Izvor: RTV (Bojana Radovanović)

ПретходниPoljoprivrednici iz Sombora nezadovoljni prinosom ratarskih kultura
СледећиDani električnih vozila 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu 

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.