Besplatne startnine za „Somborski polumaraton”

Svako ko u nedelju, 17. maja, istrči 7 ili 21 km i pošalje svoj rezultat ulazi u trku za besplatnu startninu za naredni „Somborski polumaraton”.

Usled pandemije korona virusa Organizacioni odbor  „Somborskog polumaratona” doneo je jednoglasnu odluku da se po prvi put „Somborski polumaraton” otkaže i da se 41. izdanje najstarije ulične trke održi 16. maja 2021. godine. Svi trkači koji su uplatiti startnine imaće pravo da učestvuju na „Somborskom polumaratonu” 2021. i 2022. godini – ne na jednom već na dva izdanja trke.

Kako se datum kada je trka bila planirana približio, a vanredno stanje je ukinuto, organizatori su pripremili nov izazov za trkače. Svi oni koji 17. maja istrče 7 ili 21 kilometar i sinhronizuju trening na „Stravi” ulaze u bubanj za besplatnu startninu za 2021. godinu i 41.„Somborski polumaraton”.

– Najbrži muški i najbrži ženski rezultat tog dana na 21 kilometar biće nagrađeni besplatnom startninom i medaljom za ovogodišnje izdanje trke, a svi ostali koji istrče 7 ili 21 km konkurišu za još dve besplatne startnine – najavili su organizatori.

I to nije sve, na stranici Ark „Somaraton” na fejsbuku ili instagramu u toku je konkurs za najbolju fotografiju sa nekog od prethodnih izdanja polumaratona. Svako ko okači sliku konkuriše za još jednu besplatnu startninu. Pobedničku fotografiju odabraće Organizacioni odbor „Somborskog polumaratona”

Izvor: soinfo.org – tam@

ПретходниAutobuski prevoz, vrtić, preduzeća i ustanove
СледећиNovi predmet za prvake od septembra- „Digitalni svet“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.