BESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI

kranjska_gora_slovenija

СОМБОРЦИ МОГУ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНО КОРИШЋЕЊЕ ОДМАРАЛИШТА НА КРАЊСКОЈ ГОРИ

Јавно комунално предузеће „Простор“ Сомбор је објавило јавни позив за коришћење некадашњег одмаралишта „Пионир“, сада хотела „Ника“ на Крањској Гори који је у власништву Града Сомбора. Закупац овог објекта, „Мепста ТНТ“ Д.О.О је у обавези да власнику, односно граду Сомбору омогући услугу бесплатног коришћења овог Одмаралишта укупно 60 дана годишње.

Објекат је хостелског типа и располаже са 50 лежаја у реновираним собама. Собе су вишекреветне са засебним купатилом или по две собе које деле једно купатило. Објекат поседује заједничку чајну кухињу, која броји 20 седећих места.

odmaraliste-pionir_kranjska_gora

Трајање аранжмана је седам дана, а термини за које је расписан Јавни позив су:

од 17. до 24. септембра 2021. године
од 24. септембра до 01. октобра 2021. године
од 01. до 08. октобра 2021. године
од 08. до 15. октобра 2021. године

Смештај, односно ноћење у објекту „Пионир“ је бесплатно, цена боравишне таксе за одрасле износи 2€ по дану, за децу од 7-18 година 1€ по дану. Деца млађа од 7 година ослобођена су плаћања таксе.

Исхрана у самом објекту могућа је у режији домаћина – договара се на лицу места и додатно наплаћује, у сопственој организацији – уз складиштење и припремање у оквиру чајне кухиње или независно од смештаја – по жељи корисника услуге.

Превоз није организован и не постоји могућност надокнаде за било који вид превоза од стране ЈКП „Простор“ Сомбор, Града Сомбора или самог закупца.

Право да се пријаве имају све особе са местом пребивалишта са територије града Сомбора. Предност при пријављивању даје се организованим школским групама, спортским клубовима, синдикалним посетама, удружењима чије је деловање од интереса за Град и слично

Рок за подношење пријава је 6. септембар 2021. године, а додатне информације могу се добити путем телефона 064/8492064 и 064/1734380, док се захтеви могу слати на мејл адресу info@prostorsombor.rs

ПретходниPLAN VRŠENJA KOMUNALNO-MILICIJSKOG NADZORA
СледећиVatrogasci organizovali nezaboravan pena parti za decu u Staparu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.