BESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI

kranjska_gora_slovenija

SOMBORCI MOGU DA SE PRIJAVE ZA BESPLATNO KORIŠĆENJE ODMARALIŠTA NA KRANJSKOJ GORI

Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor je objavilo javni poziv za korišćenje nekadašnjeg odmarališta „Pionir“, sada hotela „Nika“ na Kranjskoj Gori koji je u vlasništvu Grada Sombora. Zakupac ovog objekta, „Mepsta TNT“ D.O.O je u obavezi da vlasniku, odnosno gradu Somboru omogući uslugu besplatnog korišćenja ovog Odmarališta ukupno 60 dana godišnje.

Objekat je hostelskog tipa i raspolaže sa 50 ležaja u renoviranim sobama. Sobe su višekrevetne sa zasebnim kupatilom ili po dve sobe koje dele jedno kupatilo. Objekat poseduje zajedničku čajnu kuhinju, koja broji 20 sedećih mesta.

odmaraliste-pionir_kranjska_gora

Trajanje aranžmana je sedam dana, a termini za koje je raspisan Javni poziv su:

od 17. do 24. septembra 2021. godine
od 24. septembra do 01. oktobra 2021. godine
od 01. do 08. oktobra 2021. godine
od 08. do 15. oktobra 2021. godine

Smeštaj, odnosno noćenje u objektu „Pionir“ je besplatno, cena boravišne takse za odrasle iznosi 2€ po danu, za decu od 7-18 godina 1€ po danu. Deca mlađa od 7 godina oslobođena su plaćanja takse.

Ishrana u samom objektu moguća je u režiji domaćina – dogovara se na licu mesta i dodatno naplaćuje, u sopstvenoj organizaciji – uz skladištenje i pripremanje u okviru čajne kuhinje ili nezavisno od smeštaja – po želji korisnika usluge.

Prevoz nije organizovan i ne postoji mogućnost nadoknade za bilo koji vid prevoza od strane JKP „Prostor“ Sombor, Grada Sombora ili samog zakupca.

Pravo da se prijave imaju sve osobe sa mestom prebivališta sa teritorije grada Sombora. Prednost pri prijavljivanju daje se organizovanim školskim grupama, sportskim klubovima, sindikalnim posetama, udruženjima čije je delovanje od interesa za Grad i slično

Rok za podnošenje prijava je 6. septembar 2021. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 064/8492064 i 064/1734380, dok se zahtevi mogu slati na mejl adresu info@prostorsombor.rs

PrethodniPLAN VRŠENJA KOMUNALNO-MILICIJSKOG NADZORA
SledećiVatrogasci organizovali nezaboravan pena parti za decu u Staparu

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.