Bokseri Vojvodine i Sombora najbolji u Pokrajini

Prvenstvo u boksu Rumunija

U Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru održano je 1. kolo Regionalne lige Vojvodine u boksu.

Tom prilikom uručeni su i pehari za najbolje bokserske klubove na teritoriji Vojvodine.

Bokserski klub „Vojvodina“ iz Novog Sada proglašen je za najbolji klub Regionalne lige Vojvodine za 2018 godine, a Bokserski klub „Sombor“ dobio je pehar za najbolji klub svih takmičenja u organizaciji Bokserskog saveza Vojvodine i Bokserskog saveza Srbije tokom 2018. godine. Somborci su proglašeni i za najbolji klub u kategorijama juniorke, omladinci i seniori.

„Bila nam je velika čast dobiti pehar za prošlogodišnja takmičenja Regionalne lige Vojvodine, gde je Sombor drugu godinu za redom prvi ekipno. To je za nas veliki podstrek da radimo sa decom i da se potrudimo da te rezultate ponovimo i ove godine“, rekao je Stojan Knežević, trener BK „Sombor“.

„Regionalna liga Vojvodine je najznačajnije takmičenje na teritoriji AP Vojvodine u kojoj učestvuje oko 30 klubova sa cele teritorije. Bokserski klub „Sombor“ je prošle godine poneo titulu najuspešnijeg kluba svih takmičenja na teritoriji cele Vojvodine“, istakla je Jovana Nikolić, sekretar BSV.

Ukupno 42 takmičara iz 11 klubova pokazali su tokom 21 borbe svoja bokserska umeća. U kategoriji juniorke najuspešnija je bila Aleksandara Tepavac iz bokserskog kluba „Sombor“. Među juniorima Nikola Nedić iz Bokserskog kluba „Obilić“ proglašen je za najuspešnijeg.

U kategoriji omladinci najbolji je bio Strahinja Karabegović – Bokserski klub „Sombor“ dok je kod seniorki najuspešnija bila Ruža Zakić iz Bokserkog kluba „Banat“. U kategoriji seniora titulu najboljeg odneo je Đabab Mađi Sulejman iz bokserskog kluba „Sombor“.

2. Kolo Regionalne lige Vojvodine održaće se 2. marta 2019. godine u Šidu.

PrethodniGajenje cveća oplemenjuje čoveka
SledećiZA PRVO DETE GRAD DAJE 30.000 DINARA!

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.