Bokseri Vojvodine i Sombora najbolji u Pokrajini

Prvenstvo u boksu Rumunija

У Градској хали „Мостонга“ у Сомбору одржано је 1. коло Регионалне лиге Војводине у боксу.

Том приликом уручени су и пехари за најбоље боксерске клубове на територији Војводине.

Боксерски клуб „Војводина“ из Новог Сада проглашен је за најбољи клуб Регионалне лиге Војводине за 2018 године, а Боксерски клуб „Сомбор“ добио је пехар за најбољи клуб свих такмичења у организацији Боксерског савеза Војводине и Боксерског савеза Србије током 2018. године. Сомборци су проглашени и за најбољи клуб у категоријама јуниорке, омладинци и сениори.

„Била нам је велика част добити пехар за прошлогодишња такмичења Регионалне лиге Војводине, где је Сомбор другу годину за редом први екипно. То је за нас велики подстрек да радимо са децом и да се потрудимо да те резултате поновимо и ове године“, рекао је Стојан Кнежевић, тренер БК „Сомбор“.

„Регионална лига Војводине је најзначајније такмичење на територији АП Војводине у којој учествује око 30 клубова са целе територије. Боксерски клуб „Сомбор“ је прошле године понео титулу најуспешнијег клуба свих такмичења на територији целе Војводине“, истакла је Јована Николић, секретар БСВ.

Укупно 42 такмичара из 11 клубова показали су током 21 борбе своја боксерска умећа. У категорији јуниорке најуспешнија је била Александара Тепавац из боксерског клуба „Сомбор“. Међу јуниорима Никола Недић из Боксерског клуба „Обилић“ проглашен је за најуспешнијег.

У категорији омладинци најбољи је био Страхиња Карабеговић – Боксерски клуб „Сомбор“ док је код сениорки најуспешнија била Ружа Закић из Боксерког клуба „Банат“. У категорији сениора титулу најбољег однео је Ђабаб Мађи Сулејман из боксерског клуба „Сомбор“.

2. Коло Регионалне лиге Војводине одржаће се 2. марта 2019. године у Шиду.

ПретходниGajenje cveća oplemenjuje čoveka
СледећиZA PRVO DETE GRAD DAJE 30.000 DINARA!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.