Bokserima Sombora najviše priznanja

sombor-boks

Sportski savez Grada Sombora proglasio je najuspešnije sportiste, klubove i trenere za 2021. godinu među kojima je više čalanova aktuelnog ekipnog šampiona Srbije Bokserskog kluba Sombor. U prostorijama Sportskog saveza Grada Sombora, Grand Pri za 2021. godinu je pripao bokseru BK „Sombor“, Omeru Ametoviću.

Omer je ovom nagradom zaključio veoma uspešnu sezonu za njega, u kojoj je, pored osvojene titule ekipnog prvaka Srbije sa BK „Sombor“, osvojio i trofej Zlatna rukavica u kadetskoj konkurenciji. Pored osvojene Grand Pri nagrade, Ametović je proglašen i za najboljeg sportistu u seniroskoj konkurenciji kada je reč o olimpijskim sportovima.

„Ovo priznanje mi znači mnogo, trudiću se da i sledeće godine budem najuspešniji i opravdam očekivanja trenera i uprave kluba” kaže perjanica  Somboraca Omer Ametović.

U konkurenciji olimpijskih sportova, za najbolju seniorsku ekipu proglašen je BK “Sombor”, ujedno i za najuspešnijeg trenera proglašen je trener Somboraca Stojan Knežević.

„Jedna predivna godina koja je završena titulom prvaka države. Ujedno to je istorijski ispeh našeg kluba. Veliku zahvalnost dugujem takmičeraima Bokserskog kluba Sombor kao i svima koji su nas podražavali, pre svega gradu Somboru takmičarima i upravi kluba” , povodom uspešne protekle godine kaže strateg Somboraca Stojan Knežević.

Najbolja pionirka grada je takođe bokserka Sombora Marija Lukić, a među najuspešnijim i članovi kluba Sejdi Nazif, Grubaš Vladimir i Vukašin Tepić.

Izvor: RTV (Ljubenko Zvizdić)

ПретходниOd Biblioteke Somboru i Somborcima
СледећиVlada Srbije ograničila cene naftnih derivata

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.