Centar za razvoj obrazovanja ‘Planeta’: Vest DNK

Planeta DNK

Поново почиње са радом Дечји Нучни Клуб (ДНК)
У суботу, 28. августа у просторијама Центра за развој образовања „Планета“  , шеcту годину  годину за радом почeo je са радом Дечји научни клуб (ДНК).

Радионице су намењене деци предшколског и основошколског узраста и свака радионица обилује занимљивим научно-едукативним програмом за децу који подразумева извођење поставки из физике, хемије, математике, географије, биологије…

Учешће је, као и свих протеклих година, БЕСПЛАТНО.

За учешће на радионицaма децу је могуће пријавити непосредно пред одржавање радионицe саподацима: име и презиме детета, година рођења. Следећа радионицa одржаћe се у суботу 11. септембра од 11.30ч, a позив ће бити обjaвљeн на Facebook страници Дeчjeг научног клуба. 

Позивамо и заинтересоване младе, који желе да нам помогну у реализацији радионица, да пошаљу своју пријаву са подацима (име и презиме, година рођења, контакт телефон и е-мејл, опис ранијег волонтерског исксутва) на planeta.prijave@gmail.com. Волонтерима обезбеђујемо ДНК мајице,  ДНК поклон, потврду о волонтирању и захвалницу.

Дечји Научни Клуб (ДНК) је научна школица за децу која има за циљ квалитетно провођење слободног времена деце уз научно-едукативне саржаје који ће код њих развијати истраживачки дух и љубав према науци. Програм ДНК код деце ће подстицати размишљање, развијати креативност, самосталност, и омогућити социјализацију деце. ДНК  је начин  подстицања деца да учествују у ваннаставним активностима, он је простор где деца могу да испоље своје склоности ка бављењу науком и развијају, односно продубљују љубав према науци и истраживању. ДНК је замишљен као отворен простор, односно простор доступан за сву заинтересовану децу, њихове родитеље и наставнике.

Пројекат спроводи  Центар за развој образовања „Планета“, а подржава га Град Сомбор у оквиру Програма за децу. 

ПретходниGorivo najskuplje u regionu
СледећиCentar za razvoj obrazovanja ‘Planeta’: Vest KOŠNICA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.