Centar za razvoj obrazovanja ‘Planeta’: Vest DNK

Planeta DNK

Ponovo počinje sa radom Dečji Nučni Klub (DNK)
U subotu, 28. avgusta u prostorijama Centra za razvoj obrazovanja „Planeta“  , šectu godinu  godinu za radom počeo je sa radom Dečji naučni klub (DNK).

Radionice su namenjene deci predškolskog i osnovoškolskog uzrasta i svaka radionica obiluje zanimljivim naučno-edukativnim programom za decu koji podrazumeva izvođenje postavki iz fizike, hemije, matematike, geografije, biologije…

Učešće je, kao i svih proteklih godina, BESPLATNO.


Za učešće na radionicama decu je moguće prijaviti neposredno pred održavanje radionice sapodacima: ime i prezime deteta, godina rođenja. Sledeća radionica održaće se u subotu 11. septembra od 11.30č, a poziv će biti objavljen na Facebook stranici Dečjeg naučnog kluba. 

Pozivamo i zainteresovane mlade, koji žele da nam pomognu u realizaciji radionica, da pošalju svoju prijavu sa podacima (ime i prezime, godina rođenja, kontakt telefon i e-mejl, opis ranijeg volonterskog isksutva) na planeta.prijave@gmail.com. Volonterima obezbeđujemo DNK majice,  DNK poklon, potvrdu o volontiranju i zahvalnicu.

Dečji Naučni Klub (DNK) je naučna školica za decu koja ima za cilj kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece uz naučno-edukativne saržaje koji će kod njih razvijati istraživački duh i ljubav prema nauci. Program DNK kod dece će podsticati razmišljanje, razvijati kreativnost, samostalnost, i omogućiti socijalizaciju dece. DNK  je način  podsticanja deca da učestvuju u vannastavnim aktivnostima, on je prostor gde deca mogu da ispolje svoje sklonosti ka bavljenju naukom i razvijaju, odnosno produbljuju ljubav prema nauci i istraživanju. DNK je zamišljen kao otvoren prostor, odnosno prostor dostupan za svu zainteresovanu decu, njihove roditelje i nastavnike.

Projekat sprovodi  Centar za razvoj obrazovanja „Planeta“, a podržava ga Grad Sombor u okviru Programa za decu. 

ПретходниGorivo najskuplje u regionu
СледећиCentar za razvoj obrazovanja ‘Planeta’: Vest KOŠNICA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.