ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE

U periodu od 12. do 18. novembra 2018. godine na području Policijske uprave Sombor evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je dvanaest vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede, dok je šest vozača zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede, a jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, dok su zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana četiri vozača.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja. U pomenutom periodu nnapisano je 76 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 497 prekršajnih naloga.

Izvor: sombornjuz.in.rs

ПретходниSvetski dan muškaraca, fokus na zdravlju
СледећиDAN SEĆANJA NA ŽRTVE SAOBRAĆAJNIH NEZGODA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.