ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE

U periodu od 12. do 18. novembra 2018. godine na području Policijske uprave Sombor evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je dvanaest vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede, dok je šest vozača zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede, a jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, dok su zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana četiri vozača.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja. U pomenutom periodu nnapisano je 76 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 497 prekršajnih naloga.

Izvor: sombornjuz.in.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.