Dani električnih vozila 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu 

elektricni-automobil

Da li znate kako izgleda automobil formula, koji su napravili studenti Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu? Ako ne znate, to je samo deo onoga što Vas očekuje na predstojećim „Danima električnih vozila“.

Druga po redu manifestacija „Electric vehicle days“ posvećena elektromobilnosti – novom, globalnom, tehnološkom rešenju transporta ljudi i robe, biće održana 8. i 9. septembra na Novosadskom sajmu. I ove godine, događaj će okupiti stručnjake iz automobilske industrije, dok izlagački deo podrazumeva predstavljanje najsavremenijih električnih automobila.

Manifestacija se sastoji od dva dela: stručno – konferencijskog, koji će okupiti stručnjake iz oblasti autoindustrije, i izlagačkog, u kom će posetioci moći da se upoznaju sa novim vozilima hibridnog i električnog pogona, kaže direktorka te manifestacije Sanja Miković.


Posetioce, ove godine, očekuju novine, objašnjava ona:

Biće održano 6 panel-diskusija, a one će, kaže profesor Fakulteta tehničkih nauka Boris Dumnić, pokriti različite teme iz oblasti elektromobilnosti.

Biće razmatrane i teme energetske tranzicije, odnosno, kakva nas budućnost čeka kada je reč o energetskom transportu.

Manifestaciju, uz podršku Novosadskog sajma, organizuje kompanija Ninamedia, kao i Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Ulaz za posetioce je besplatan.

Izvor: RTV (Maja Stojanac, Tanja Ilić)

ПретходниBesplatna savetovanja Psihozona u Somboru
СледећиDani ludaje – prepoznatljiv brend koji promoviše potencijale Kikind

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.