DANI VOJVODINE U BANJA LUCI

DANI VOJVODINE U BANJA LUCI

Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju “Dani Vojvodine” u Banja Luci u periodu od 10-13. 11.2021. godine.

U sredu 10. novembra 2021. ispred Krajiške kuće u Banja Luci od 12 do 16 časova Turistička organizacija Vojvodine u saradnji sa turističkim organizacijama Sombor, Inđija, Vršac, Bačka Palanka, Subotica, Nova Crnja i Kikinde predstavila je kompletnu turističku ponudu Vojvodine.

Posetioci su imali priliku da u okviru ovog događaja degustiraju tradicionalne vojvođanske specijalitete.

Iste večeri je u hotelu Palas organizovano je „Vojvođansko veče“ za predstavnike iz medijskog, političkog i poslovnog života Republike Srpske.

U četvrtak 11.novembra 2021. godine Turistička organizacija Sombora predstavila se i na Međunarodnom sajmu lova, ribolova, ekologije i sporta LORIMES 2021.

Predstavljanje grada Sombora na ovoj manifestaciji, pored Turističke organizacije grada Sombora, svojim proizvodima su upotpunili pčelarsko udruženje Periškić, vinarija Vučji podrum, sir Stokuća, a izlagačima bili dostupni proizvodi udruženja Lavangrad, kao i domaća monoštorska paprika.

Pored autentične gastronomske ponude našeg grada, posetiocima je prezentovana i celokupna turistička ponuda grada i okoline.

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.