DESET GODINA SOMBORSKOG EDUKATIVNOG CENTRA

Somborski edukativni centar
Srđan Vlaškalić, Ivana Barać i Dragan Nikodijević na Skupštini SEC-a koja je održana na proslavi desetogodišnjice rada udruženja

Mađarska građanska kasina bila je mesto gde su se 24. maja 2019. godine okupili članovi, prijatelji i saradnici Udruženja Somborskog edukativnog centra (SEC) kako bi zajedno proslavili desetogodišnjicu njegovog postojanja.

Somborski edukativni centar Sombor

Kratkim filmom prikazana je retrospektiva rada ovog Udruženja, a održana je i redovna Skupština SEC-a na kojoj su podneti izveštaji Upravnog i Nadzornog odbora. Skupštinom je predsedavala Ivana Barać, predsednica Upravnog odbora, a uz nju su bili Srđan Vlaškalić i Dragan Nikodijević.

Ovom svečanom prilikom Somborski edukativni centar je dodelio sertifikate učesnicima obuka „Škola dobre volje“ i „Mlad se promeni, za posao pokreni“, a dodeljene su i zahvalnice preduzećima, udruženjima i organizacijama sa kojima SEC sarađuje. Zahvalnica je dodeljena i Gradu Somboru, koju je primio zamenik gradonačelnice Antonio Ratković.

Ratković se zahvalio i rekao da je saradnja grada i Somborskog edukativnog centra poslednjih godina veoma dobra i da se nada da će i u buduće zajednički realizovati projekte i programe za decu i mlade. Pored zamenika gradonačelnice, proslavi desetogodišnjice SEC-a prisustvovala je i gradska većnica za oblast omladine i sporta Antonija Nađ Kosanović.

Somborski edukativni centar je nevladino i neprofitno udruženje osnovano radi poboljšanja položaja dece, mladih i marginalizovanih grupa.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću


PrethodniMeđunarodna naučna konferencija
Sledeći“SOMBORSKI KOTLIĆ”

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.