DESET GODINA SOMBORSKOG EDUKATIVNOG CENTRA

Somborski edukativni centar
Срђан Влашкалић, Ивана Бараћ и Драган Никодијевић на Скупштини СЕЦ-а која је одржана на прослави десетогодишњице рада удружења

Мађарска грађанска касина била је место где су се 24. маја 2019. године окупили чланови, пријатељи и сарадници Удружења Сомборског едукативног центра (СЕЦ) како би заједно прославили десетогодишњицу његовог постојања.

Somborski edukativni centar Sombor

Кратким филмом приказана је ретроспектива рада овог Удружења, а одржана је и редовна Скупштина СЕЦ-а на којој су поднети извештаји Управног и Надзорног одбора. Скупштином је председавала Ивана Бараћ, председница Управног одбора, а уз њу су били Срђан Влашкалић и Драган Никодијевић.

Овом свечаном приликом Сомборски едукативни центар је доделио сертификате учесницима обука „Школа добре воље“ и „Млад се промени, за посао покрени“, а додељене су и захвалнице предузећима, удружењима и организацијама са којима СЕЦ сарађује. Захвалница је додељена и Граду Сомбору, коју је примио заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Ратковић се захвалио и рекао да је сарадња града и Сомборског едукативног центра последњих година веома добра и да се нада да ће и у будуће заједнички реализовати пројекте и програме за децу и младе. Поред заменика градоначелнице, прослави десетогодишњице СЕЦ-а присуствовала је и градска већница за област омладине и спорта Антонија Нађ Косановић.

Сомборски едукативни центар је невладино и непрофитно удружење основано ради побољшања положаја деце, младих и маргинализованих група.

Послови информисања и односа са јавношћу

ПретходниMeđunarodna naučna konferencija
Следећи„SOMBORSKI KOTLIĆ“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.