Detinjstvo iz ugla regresoterapije

Predavanje će biti održano u petak, 13. decembra, u 17.30h u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke.

Kada izgovorite reč detinjstvo, sasvim sigurno će vam pasti na pamet neslućeno mnogo asocijacija. Probajte!

Setite se na trenutak nekih uspomena iz svog detinjstva… Vrlo brzo ćete uvideti da je nama veoma teško da doživimo detinjstvo na pravi način, a posebno da razumemo kako je to danas kod dece.

Zašto je to tako?
Kroz ovo predavanje bavićemo se temom detinjstva, fazama kroz koje prolazimo do zrelog doba. Gde i kako nastaju problemi i kako pomoći sebi i detetu.

Biće predstavljena i veoma efikasna tehnika detinjstva, jedna od tehnika regresoterapije, kroz koju odrasli mogu da osveste a zatim i reše određene probleme koji im se ponavljaju kroz život.

Predavanje je besplatno i bazirano na ličnom iskustvu predavača i znanju, kako iz sfere učiteljskog posla, tako i iz oblasti regresoterapije. Namenjeno je svima koji žele da reše određene probleme, ili da se bolje upoznaju sa regresoterapijom.

Predavač: Ilija Alimpić, učitelj i regresoterapeut

O predavaču: Ilija Alimpić, završio Pedagoški fakultet, nakon čega je stekao višegodišnje iskustvo u nastavi kao učitelj, u nekoliko škola i različitih odeljenja. Uporedo je istraživao na polju alternativne medicine. Završio je školu za regresoterapeuta kod Patrika Balinta, predavača i terapeuta iz Slovačke. Regresoterapijom se danas bavi, ponajviše terapijom detinjstva.

Pored toga, radio je kampove za nadarenu decu i obavljao posao fudbalskog trenera za decu. Trenutno je u edukaciji pod nazivom “Terapija orjentisana na prisutnosti” i “Seksualnost”. Voli da istražuje i prenosi znanje koje sakupi.

Nakon predavanja moguće je zakazati individualne terapije. Prijave nisu obavezne.

Organizatori: Centar za individualni razvoj i unapređenje društva – Psihozon, u saradnji sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelicki“ Sombor

Dobrodošli!

ПретходниPastor: Država treba da zaustavi priliv migranata
СледећиOdržana promocija knjige Vikend roman

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.