Детињство из угла регресотерапије


Предавање ће бити одржанo у петак, 13. децембра, у 17.30х у сали Дечјег одељења Градске библиотеке.

Када изговорите реч детињство, сасвим сигурно ће вам пасти на памет неслућено много асоцијација. Пробајте!

Сетите се на тренутак неких успомена из свог детињства… Врло брзо ћете увидети да је нама веома тешко да доживимо детињство на прави начин, а посебно да разумемо како је то данас код деце.

Зашто је то тако?
Кроз ово предавање бавићемо се темом детињства, фазама кроз које пролазимо до зрелог доба. Где и како настају проблеми и како помоћи себи и детету.

Биће представљена и веома ефикасна техника детињства, једна од техника регресотерапије, кроз коју одрасли могу да освесте а затим и реше одређене проблеме који им се понављају кроз живот.

Предавање је бесплатно и базирано на личном искуству предавача и знању, како из сфере учитељског посла, тако и из области регресотерапије. Намењено је свима који желе да реше одређене проблеме, или да се боље упознају са регресотерапијом.

Предавач: Илија Алимпић, учитељ и регресотерапеут

О предавачу: Илија Алимпић, завршио Педагошки факултет, након чега је стекао вишегодишње искуство у настави као учитељ, у неколико школа и различитих одељења. Упоредо је истраживао на пољу алтернативне медицине. Завршио је школу за регресотерапеута код Патрика Балинта, предавача и терапеута из Словачке. Регресотерапијом се данас бави, понајвише терапијом детињства.

Поред тога, радио је кампове за надарену децу и обављао посао фудбалског тренера за децу. Тренутно је у едукацији под називом “Терапија орјентисана на присутности” и “Сексуалност”. Воли да истражује и преноси знање које сакупи.

Након предавања могуће је заказати индивидуалне терапије. Пријаве нису обавезне.

Организатори: Центар за индивидуални развој и унапређење друштва – Психозон, у сарадњи са Градском библиотеком “Карло Бијелицки” Сомбор

Добродошли!


ПретходниПастор: Држава треба да заустави прилив миграната
СледећиOdržana promocija knjige Vikend roman

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.