Donacija Društvu za borbu protiv raka Sombor

U Centru „Zdravka“ u Somboru, kompanija Avon uručila je robnu donaciju u vrednosti od 300.000 dinara Društvu za borbu protiv raka Sombor, a zauzvrat primila priznanje za dugogodišnju saradnju i posvećenost borbi protiv raka dojke, najčešćeg malignog oboljenja kod žena.

Društvo će donirane Avon proizvode pokloniti učesnicima prvog kampa za lečene od raka, pacijentkinjama, kao i polaznicama svojih radionica.

„Pravo društveno-odgovorno ponašanje prema potrebama žena videli smo kroz projekte koje smo sproveli sa kompanijom Avon, zajedno radeći na prevenciji raka dojke i bojeći svaki oktobar u roze. Akciju Zdravka, posvećenu primarnoj prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke kroz samopregled, osmislili smo 2002. godine i kontinuirano je sprovodimo u Zapadnobačkom okrugu, sa učešćem oko 2000 žena godišnje. Od 2011. godine ovu akciju je podržala kompanija Avon i od tada su uspesi još veći jer se kontinuirano sprovodi u gradovima širom Srbije.

Nezaboravan je poklon kompanije Avon našem Društvu povodom obeležavanja pedeset godina rada, zatim podrška Letnjem kampu za lečene od raka i akciji Dame trče, čiji je vrhunac bio besplatan koncert Sergeja Ćetkovića u septembru ove godine.“– poručila je prim dr Đerđi Šarić, predsednica Društva za borbu protiv raka Sombor.

U okviru događaja bio je organizovan i Kozmetički kutak, gde su zvanice, pored druženja i ulepšavanja, bile u prilici da nešto više nauče o nezi osetljive kože.

Sa željom da edukuje i osnaži žene, Avon je pokrenuo Akciju za borbu protiv raka dojke 2004. godine i od tada je kompanija Avon Srbija prikupila i donirala više od pola miliona dolara da obezbedi najsavremeniju opremu za ranu dijagnostiku, kao i da podrži programe koji podižu svest i pružaju neophodnu obuku ženama u borbi protiv ove bolesti.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Milicu Petaković na brojeve telefona 064 64 111 25, 011/33 42 955 ili na mail adresu milica.petakovic@olafmcateer.rs

ПретходниPozorište slavi 137. rođendan!
СледећиSA NAMA NA PUTU DO NOVOG AUTOMOBILA!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.