Dvojica pucala na Vladimira Filipovića, poznatog MMA borca

RTV

У центру Оџака у сред бела дана двојица пуцала на Владимира Филиповића, познатог ММА борца, ухапшени након потере.

Око 16 сати испред кафе бара „Клеопатра“ у Оџацима пуцано је на Владимира Филиповића, познатог спортисту, ММА борца из Оџака. Како РТВ незванично сазнаје у брзој и ефикасној акцији полицијских службеника, ухапшена су двојица младића који се сумњиче да су пуцали на Филиповића.

Ватра је отворена док је Филиповић пролазио својим аутомобилом поред кафића. На сву срећу није погођен. У том тренутку на улици је било пуно људи, жена са децом, бициклиста и на сву срећу нико није повређен.

Н.Н. становник Оџака за РТВ, каже да је то што се догодило само наставак онога што у овом кафеу и око њега траје годинама.

„Сви знају да се овде састају криминалци, да је власник кафеа на потерници и у бекству, али локал и даље ради, а воде га сумњиви типови. Неко мора да зашти грађане од тога“, категоричан је наш саговорник.

Полиција је убрзо блокирала улицу и отпочела увиђај, а одмах је кренула и потера за извршиоцима.

Како незванично сазнајемо у брзој и ефикасној акцији ухапшена су двојица младића који се сумњиче да су пуцали.

. Све се одиграло у само шездесет минута од пуцњаве у центру града, пре свега захваљујући брзој блокади саобраћајница. У овом тренутку још увек нема информација да ли су осумњичени пружали отпор приликом хапшења.

Иначе, Филиповићу је прошле године испред породичне куће запаљен аутомобил.

Упућени кажу да му је то била „порука“ и да је данашња „сачекуша“ само логична последица те претње, али такође верују да пуцачи нису имали намеру да га убију већ да је то била још једна акција застрашивања?!

ПретходниToplo vreme idealno za različite radove u kući ili stanu
СледећиSituacija nestabilna, deset zaraženih se leči u somborskoj bolnici, uvedene nove lokalne mere

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.