Екипа Сомбора изборила пласман у Велико финале игара без граница


Несвакидашње игре, много адреналина, тимски рад и незаборавно дружење карактеришу “City Games”, популарне игре без граница. У полуфиналном мечу који се одржао у Сомбору на градском базену, шест дисциплина игара спојиле су људе и градове и то све кроз забаву и спорт.

Четврти по реду Караван “City Games”-а, зауставио се у Сомбору. У полуфилналном мечу састале су се екипе Суботице, Руме, Осечине, Кикинде и две екипе из Сомбора. Екипе Кикинде и Сомбора 1 биле су најуспешније и тиме избориле пласман за велико финале.

“Задовољни смо пласманом, али криво нам је мало што нисмо први. Очекивали смо победу, у прве две игре смо се мало покварили, али надамо се да ћемо исправити грешке у Чачку”, каже за РТВ Мина Овука из Кикинде.

“Изузетно смо задовољни, добро смо одрадили, било је неких мањих грешака, које ћемо кориговати. За Чачак можда направимо неке измене, да се појачамо још мало и очекујемо тамо врхунски успех”, испричао је Светозар Мирковић из Сомбора.

Летећи ватерполо, спашавање туристкиње, водена кошарка, весло, пршута,вино све су то биле игре у којима су такмичари показали своју спретност, а публика их је бодрила.

“Имамо нову сценографију, то је оно што је другачије у односу на претходне године и могу да кажем да је публика ове године знатно веселија. Пуна је енергије и љубави и баш преноси то на домаће тимове првенствено, а потом и на остале. Ове године имамо баш добре навијаче”, рекла је Тијана Гојковић, портпарол ,”City Games”-а.

Велико финале државе одржаће се у Чачку 30. јула, где ће шест тимова укрстити снаге. За сада, то су екипе Чачка, Књажевца, Зајечара, Кикинде и Сомбора, а шести финалиста још увек није познат.

Победник одлази на велико међународно такмичење 2020. године у Словенију , где ће се борити са још шеснаест екипа из целе Европе.


ПретходниМлада Сомборка велика нада српског бокса
СледећиСомборски рониоци за чистије воде

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.