Eko-centar „Karapandža“ počinje sa radom

karapandza

Eko-centar „Karapandža“ u sklopu SRP „Gornje Podunavlje“ počinje sa radom od 08.04.2022. godine, biće otvoren vikendom od petka do nedelje u terminu od 10 do 18 časova. Ostalim danima Eko-centar radi samo za najavljene grupne posete. Minimalan broj za realizaciju posete je 6 osoba.

Kontakt telefon: 062/800-53-23; posetu od ponedeljka do četvrtka potrebno je najaviti na kontakt telefon minimalno 2 dana pre planiranog termina.

Informacije vezane za turističku ponudu i cenovnik možete potražiti na sledećem linku: https://www.vojvodinasume.rs/ponuda/srp-gornje-podunavlje/

EKO-CENTAR KARAPANDŽA  –  se nalazi pored vikend naselja Kenđija (Bezdan),  na obali Bajskog kanala.   Do Monoštorskog rita i Eko-centra „Karapandža“ se najlakše dolazi preko Sombora i Bezdana, posle kojih ima još oko 20 minuta vožnje. Eko-centar „Karapandža“ koji se nalazi u rezervatu udaljen je 30 km od Sombora, 115 km od Novog Sada, 205 km od Beograda i prilaz je moguć drumskim  prevoznim sredstvima.

Aktivnosti koje se mogu organizovati i koje Vas očekuju u sklopu Eko-centra su: prezentacija rezervata, edukativni čas, obilazak edukativne staze uz pratnju stručnog vodiča-čuvara zaštićenog područja, vožnja  biciklom, vožnja motornim čamcem ili čamcem na vesla. Eko-centar je kapaciteta do 50 osoba, a preporučeno je da grupe čine do 25 osoba po vodiču u zavisnosti od interesovanja.

ПретходниNovo ime, poznato mesto – čekamo vas u STOP SHOP-u u Somboru
СледећиHumanitarna izložba torti i kolača u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.