Energana: U utorak prekid grejanja zbog sanacije kvara

U UTORAK RADOVI NA GASOVODU KOD VRBASA, BEZ REDOVNE ISPORUKE GASA POTROŠAČI U VRBASU, KULI, ODŽACIMA, APATINU, SOMBORU.

JP „SRBIJAGAS“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u opštinama i gradovima Vrbas, Kula, Odžaci, Apatin i Sombor, da će zbog neophodnih radova na sanaciji gasovoda RG 04-15 kod Vrbasa, na području ovih lokalnih samouprava, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u utorak, 07.02.2023. godine, u periodu od 06:00 do 22:00 časa, i to za potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa sledećih Glavnih merno regulacionih stanica: GMRS Bačko Dobro Polje, GMRS Vrbas, GMRS Kula, GMRS Odžaci, GMRS Ruski Krstur, GMRS Crvenka, GMRS Sivac, GMRS Apatin, GMRS Kljajićevo i GMRS Sombor.

JP Srbijagas-ODS (Operator distributivnog sistema) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnike distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa, a to su:


  • ODS JP „Srbijagas“, Novi Sad
  • „SOMBOR GAS“ DOO Sombor
  •  „VRBAS GAS“ DOO Vrbas

Po završetku radova, a očekuje se da će to biti u utorak, 07.02.2023. godine oko 22:00 časa, JP „SRBIJAGAS“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

Molimo potrošače u Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu, Kuli, Odžacima, Ruskom Krsturu, Crvenki, Sivcu, Apatinu, Kljajićevu i Somboru, da imaju razumevanja za navedene radove.

ПретходниImmediate Secrets For Toytheater – An Analysis
СледећиBesplatan parking do subote

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.