EXIT poziva mlade da pomažu starije u akciji „Super Komša“ (VIDEO)

Foto: exit

„Нису времена тако лоша, кад покуца Супер Комша!“, поручује нови телевизијски спот којим EXIT мотивише све младе да помогну своје старије суграђане током ванредног стања! „Супер Комша“ за циљ има пружање подршке и одавања признања читавом низу примера где су млађи грађани пронашли разне начине да помогну своје старије комшије, због чега заслужују да се придруже суперхеројима као што су, пре свих, здравствени радници, али и сви други људи који ових дана дају свој допринос да друштво функционише.

Спот је урађен у кратком року као подршка националној платформи за пријаву волонтера из целе земље путем sajtabudivolonter.gov.rs, а на којем се налази и додатне инструкције како да се помогне најугроженијим лицима који због епидемије Covid-19 морају да остану код куће.

Захваљујући систематичном и одговорном приступу организовања волонтера, уједно се спречавају различити облици злоупотреба, а помоћ се осигурава грађанима у свим крајевима Србије, а не само у урбаним срединама. Све објаве са друштвених мрежа ових суперхероја које у опису буду имале хештегове #budivolonter и #superkomsa, биће промовисане путем друштвених мрежа Exita, те путем посебног профила „Супер Комша“ на фејсбуку и инстаграму, на којем ће увек бити више информација и позитивних примера.

Позивају се сви да пошаљу фотографије са оваквих акција како би се омасовила ова активност и помогли сви грађани Србије којима је помоћ потребна. Такође, на овај начин се могу и размењивати искуства са терена, како би другима који се укључују у ову акцију, било лакше да се снађу када су у питању физичка дистанца, дезинфекција и оперативно функционисање доставе намирница и лекова за старије комшије.

Како би многима останак код куће током ванредног стања протекао што лакше, EXIT фестивал ових дана интензивирао је своје онлајн активности и лансирао специјални EXIT TV програм. Вечерашњи програм посвећен је земљи која је најпогођенија – Италији, а у питању је бацк то back set из 2015. године који чине два маестрална ди-џеја Adam Beyer и Joseph Capriati!

Специјални EXIT TV програм подразумева емитовање никад раније објављених наступа извођача на фејсбук страници фестивала, сваке вечери симболично у 20:20, а програм је до сада пратило преко миллион корисника ове друштвене мреже из земље и света. Након што су емитовани наступи бендова Faithless, Bastille, Motorhead, све фестивалске фанове у наредним данима очекују чак два HomeStreama, Илија Ђоковић и Милош Вујовић, снимак спектакла који је Скепта прошле године направио на главној бини EXIT фестивала, наступ Richie Hawtina на Dance Арени сада већ давне 2007. године, али и бројни други који ће бити објављивани у наредном периоду.

Извор: РТВ

ПретходниVelike štete u voćnjacima oko Sombora
СледећиEpidemija pod kontrolom, naredne dve nedelje potrebna gvozdena disciplina

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.