FESTIVAL VINA I HRANE – RAVANGRAD WINE FEST

Turistička Organizacija Grada Sombora, ove godine organizuje, tradicionalni X Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Njine Fest“. Festival će biti održan 01.decembra 2018.godine u Sokolskom domu (Venac vojvode Petra Bojovića 11) i Mađarskoj građanskoj kasini (Venac vojvode Petra Bojovića 13) .Radno vreme Festivala biće: od 12h – 21h.

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije. Na X Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Njine Fest“ očekujemo izlagače: vina, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija… iz Srbije i zemalja okruženja.

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača. Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

TOG Sombor
Kontakti za sve dodatne informacije:
Turistička organizacija grada Sombora
Tel./Fadž +381 (0)25 434 350
Tel. +381 (0)25 434 330
e-mail: info@visitsombor.org

ПретходниKazivanja o Somboru u Srbskom dnevniku (1853-1864)
СледећиDodela nagrade Venac slobode „Radomir Drakulić“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.