GRAD SOMBOR OBJAVIO JAVNI POZIVI ZA DODELU BESPLATNIH SADNICA LAVANDE I SUBVENCIJA ZA PČELARSTVO

atrijum-zupanije

Grad Sombor objavio je Javni poziv za dodelu besplatnih sadnica lavande za šta je obezbeđen ukupan iznos od 700.000,00 dinara. Pravo na sadnice lavande imaju punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Grada Sombora i vlasnici su ili zakupci/korisnici (na period od najmanje 10 godina) minimalno 500 m2 obradivog poljoprivrednog zemljišta.

Maksimalan broj besplatnih sadnica lavande po jednoj prijavi, odnosno po jednom korisniku, ne može biti veći od 2.500 komada. Minimalan broj besplatnih sadnica lavande po jednoj prijavi, odnosno po jednom korisniku iznosi 250 komada.

Više informacija o konkursu možete pogledati OVDE.

U toku je i Javni poziv za dodelu sredstava za nabavku novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo poljoprivrednim proizvođačima koji se bave uzgojem pčela na teritoriji Grada Sombora. Pravo na podsticaje ostvaruju lica sa teritorije Grada Sombora koja se bave uzgojem pčela i proizvodnjom meda, upisana su u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu.

Za realizaciju Konkursa za dodelu sredstava za nabavku novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo predviđen je ukupan iznos od 1.300.000,00 dinara. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi, odnosno po jednom korisniku, ne može biti veći od 100.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 10.000,00 dinara.

Više informacija o konkursu možete pogledati OVDE.

ПретходниTakmičenje zaprega u subotu na ŽAK-u
СледећиKako uključena klima utiče na račune za struju?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.