GRAD SOMBOR POŽELEO DOBRODOŠLICU U ŠKOLSKE KLUPE ĐACIMA PRVACIMA

poklon-prvacima

Prvog dana školske 2022/2023. godine predstavnici Grada Sombora tradicionalno su poželeli srećan polazak u školu đacima koji su po prvi put seli u školske klupe. Oni su danas obišli sve škole kako u gradu, tako i u naseljenim mestima i ovom prilikom uručili su prigodne poklone đacima prvacima.

Gradonačelnik Sombora posetio je OŠ „Nikola Vukićević“ u Somboru i OŠ „Branko Radičević“ u Staparu, a predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus poželeo je mnogo školskog uspeha đacima u OŠ „Petar Kočić“ u Riđici, OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Stanišiću i OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Somboru.

„Cilj nam je pre svega bio da, kao i prošle godine, obiđemo sve đake prvake i njihove učitelje i da im poželimo srećan polazak u školu i školovanje i svakako ono što je veoma bitno da svi mi kada dođemo u te škole, obiđemo da se uverimo u kakvom su stanju objekti u kojima borave naša deca“ naglasio je gradonačelnik Ratković.

Poklon paketi za đake prvake sadrže školski pribor koji će im pomoći da lakše i lepše savladaju školske zadatke koji su pred njima, a sadrže veliku i malu svesku, kolaž papir, raspored časova, logički lenjir, gumicu, dve grafitne olovke, drvene boje, voštane i vodene, plastelin, zarezač, nalepnice za sveske i knjige, lepilo, ukrasnu hemijsku i blokčić za poruke.

Poklone su pored gradonačelnika i predsednika Skupštine grada, prvacima uručili i zamenica gradonačelnika, članovi Gradskog veća, pomoćnici gradonačelnika, članovi Saveta za bezbednost saobraćaja, sekretarka Skupštine grada i načelnik Odeljenja za obrazovanje.

U prvi razred osnovnih škola na teritoriji Grada Sombora ovog prvog septembra krenulo je 623 učenika.

Izvor: sombor.rs

ПретходниDDOR OLIMPIJSKA STAZA U SOMBORU
СледећиOdržan treći bokserski „Memorijal Miroslav Gucunja“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.