Gradski štab za vanredne situacije Sombor

zupanija-tise-sombor

Правна лица и предузетници не придржавају се прописаних мера!

Градски штаб за ванредне ситуације саопштио је да је контролом утврђено да се правна лица и предузетници (угоститељски и трговински објекти, кладионице) не придржавају мера и одлука које су донете од стране Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора и Владе Републике Србије.

Између осталог наведено је да процес рада није организован на начин који обезбеђује одржавање физичке дистанце, а не поштује се ни обавезно ношење заштитних маски, како од стране запослених тако и од корисника услуга.

Градски штаб за ванредне ситуације ће пратити ситуацију у граду. Уколико се постојеће мере не покажу довољно ефикасним биће уведене и нове мере као што је забрана рада пијаца, затварање кладионица, затварање свих угоститељских објеката и забрана рада, а крајња мера је проглашење ванредне ситуације које би неповољно утицало на привреду и економију града, наведено је у саопштењу које је објављено на званичном сајту Града Сомбора.

У Сомбору је обустављен рад градских јавних купалишта (отворени базен и „Штранд“) и других јавних купалишта на територији града Сомбора.

Ограничен је рад угоститељских објеката до 23 часа.

У објектима јавне намене, предузећима, угоститељским и трговинским објектима обавезно је постављање дезобаријера и дезинфекција руку.

Извор: РТВ (Злата Васиљевић)

ПретходниBlic: BURA ZBOG SAHRANE U BAČKOM BRESTOVCU
СледећиRoze jezero u Pačiru nadomak Bačke Topole šansa za turizam

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.