HARIS DŽINOVIĆ PEVA NA „SOMBORSKOM KOTLIĆU“

Somborski_kotlic_2019
Foto: Siniša Trifunović

XXII „Somborski kotlić“, tradicionalna manifestacija koju organizuje Turistička organizacija grada Sombora biće održana 22. juna 2019. godine na Trgu Svetog trojstva. Goste će na ovogodišnjoj paprikašijadi zabavljati ansambl „Ravnica“ iz Subotice, a zvezda večeri je Haris Džinović. Početak manifestacije zakazan je za 19 sati, a koncert popularnog folk pevača će početi u 21,30.

Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kilograma (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Riba će se na dan manifestacije od 10 do 18 časova kuponom preuzimati u objektu ribarnice ’’Zlatna ribica’’ na ’’Pijaci u lancima’’, a kuponima će se, takođe, od ovlašćenih redara od 16 do 19 časova preuzimati sto, ložišno mesto i drva.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša, i prigodnih nagrada za one koji po oceni stručnog žirija budu najbolji, organizatori manifestacije će nagraditi i najlepše aranžirane stolove, kao i najveselija društva.

Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola.

Kotizacije za učešće na manifestaciji se mogu rezervisati i uplatiti u prostorijama Turističke organizacije Sombor. Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1 (Stara gradska kuća, lokal 16), ili na telefon 025/434-350 ili 025/434-330, svakog radnog dana od 08 do 17 časova i subotom od 09 do 14 časova.


Izvor: sombornjuz.in.rs


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.