HUMANITARNI BAZAR NA GLAVNOJ ULICI

SVI ZAJEDNO ZA SVETLANU!

Neformalna grupa mama odlučila je da pomogne jednoj maci i pokuša da prikupi što više novčanih sredstava za lečenje Svetlane Mirković (1972) obolele od karcinoma. U subotu 26. septembra će na glavnoj ulici ispred DM-a od 9 sati biti organizovan Humanitarni bazar na kojem će se moći kupiti domaći slaniši i slatkiši, igračke, nakit, garderoba…

– Molimo sve ljude dobrog srca da nam se pridruže da zajedničkim snagama pomognemo jednom divnom dečaku da odrasta uz svoju majku. Sve što mu je značilo dao je na licitacije jer mu sada ne treba ništa osim da njegova mama ozdravi. Svetlani je sve lošije ali strpljivo čeka da se novac sakupi, a vremena je sve manje.

Lečenje u Beču je zakazano za 7. oktobar i potrebno je prikupiti još oko 25.000 evra. Bez naše pomoći oni su nemoćni – navele su mame u pozivu.

Pomoći se može slanjem SMS poruke: 788 na 3030, uplatom na njen račun (dinarski: 160-6000000043015-14 i devizni: 160600000004304715) ili licititacijom za nju u Fejsbuk grupi „Budi human”.

Sa osmehom na licu ponesite sitan novac da bi ga za ono što budete želeli donirali u kutiju za pomoć! Da Svetlana dobije životnu bitku! Budimo humani!

ПретходниHOROR U RUSKOM KRSTURU: U kući našli leglo zmija, u sobama po 5!
СледећиPREDSEDNICE Vernera Švaba prvi put na pozorišnoj sceni u Srbiji

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.