I danas oprez zbog pljuskova, mokrih kolovoza, odrona

Period nestabilnog i promenljivog vremena, donosi i danas padavine i moguće lokalne pljuskove sa grmljavinom, tako da će vozačima biti potrebno više strpljenja i pažljivija vožnja.

Mokri kolovozi zahtevaju veću opreznost vozača, a posebno opasni mogu biti prelazi sa suvih na mokre deonice, gde neprilagođena brzina može biti uzrok proklizavanja vozila i saobraćajnih nezgoda.

Dodatan oprez potreban je i zbog pojave odrona, koji su učestaliji kada su vremenske prilike nestabilne i promenljive.


Na naplatnim rampama, kao ni na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Usporen saobraćaj od tunela Straževica ka Bubanj Potoku

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su jutros Putevi Srbije.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, pa se savetuje maksimalan oprez pri vožnji.

Na auto-putu E-763, u delu puta Ljig-Preljina, od 11. do 13. juna izvodiće se radovi na pranju leve cevi tunela Šarani, u smeru Čačak-Beograd, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U toku su radovi i na demontaži portala, u smeru Niš-Beograd, na petlji „Jagodina“, od 8.00 do 11.00 časova, od 11.00 do 14.00 časova u smeru Beograd-Niš, na petlji „Ćuprija“, a od 14.00 do 17.00, u istom smeru na petlji „Paraćin“.

Radovi će se izvoditi u dužini od 100 metara u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, pri čemu će doći i do kratkotrajnih obustava saobraćaja u trajanju od 15 minuta.

Na petlji Markovac-Svilajnac do 24. juna izvodiće se radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnim prelazima nema zadržavanja.

SPONZOR VREMENSKE PROGNOZE AUTO ŠKOLA ”SALE”

ПретходниLetnji repertoar Narodnog pozorišta Sombor
СледећиSajam sporta u Somboru predstavio klubove i sportiste

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.