I OVE GODINE U SOMBORU „Ravangrad Wine Fest“

wine_fest_logo-1

Tуристичка Организација града Сомбора 04. децембра 2021. године организује XII Међународни фестивал вина и хране „Ravangrad Wine Fest“. Манифестација ће бити одржана на две локације и то у Соколском дому (Венац војводе Петра Бојовића 11) и Мађарској грађанској касини (Венац војводе Петра Бојовића 13), a посетиоци ће Фестивал моћи да посете од 12 до 20 часова.

Током фестивала посетиоци ће осим у квалитетним винима, моћи да уживају и у кусној храни, а биће уприличен и пратећи програм. Поред културно уметничких и музичких наступа, биће организована и стручна предавања, промоције и презентације реномираних винских кућа.

Уз улазницу од 300 динара, сваки посетилац ће добити винску чашу и каталог излагача.

Манифестација се организује уз поштовање мера борбе против Ковид-19 и обавезно је ношење маски како за излагаче, тако и за посетиоце.

Фестивал вина и хране у Сомбору је јединствена манифестација на подручју Западнобачког округа, и као таква из године у годину окупља све већи број излагача и посетилаца.

Све додатне информације могу се добити у Туристичкој организацији града Сомбора путем телефона 025/434 – 350 или мејлом info@visitsombor.org

ПретходниMIGRANTI U KOLUTU POKUŠALI DA PREVRNU AUTOBUS SA PUTNICIMA
СледећиOvog četvrtka tradicionalni praznik „Dan mladog vina“ u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.