I OVE GODINE U SOMBORU „Ravangrad Wine Fest“

wine_fest_logo-1

Turistička Organizacija grada Sombora 04. decembra 2021. godine organizuje XII Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“. Manifestacija će biti održana na dve lokacije i to u Sokolskom domu (Venac vojvode Petra Bojovića 11) i Mađarskoj građanskoj kasini (Venac vojvode Petra Bojovića 13), a posetioci će Festival moći da posete od 12 do 20 časova.

Tokom festivala posetioci će osim u kvalitetnim vinima, moći da uživaju i u kusnoj hrani, a biće upriličen i prateći program. Pored kulturno umetničkih i muzičkih nastupa, biće organizovana i stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.

Manifestacija se organizuje uz poštovanje mera borbe protiv Kovid-19 i obavezno je nošenje maski kako za izlagače, tako i za posetioce.

Festival vina i hrane u Somboru je jedinstvena manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora putem telefona 025/434 – 350 ili mejlom info@visitsombor.org

PrethodniMIGRANTI U KOLUTU POKUŠALI DA PREVRNU AUTOBUS SA PUTNICIMA
SledećiOvog četvrtka tradicionalni praznik „Dan mladog vina“ u Somboru

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.