Izgradnja Akva parka na Paliću biće gotova do kraja maja

akvapark-palic

Izgradnja Akva parka na Paliću ulazi u samu završnicu. Građevinski radovi bi trebali da se završe do kraja meseca maja, a sam kompleks će svoja vrata za posetioce otvoriti početkom jula.

Kompleks unutrašnjih i spoljnih bazena, sva prateća infrastruktura, objekti i tobogani, parking mesta, dakle sve ono što će posetioci imati na raspolaganju u budućem Akva parku na Paliću, dobija polako svoj konačan izgled. Rokovi su određeni, pa tako građevinski radovi treba da budu završeni za nešto više od dva meseca.

„Građevinsku dozvolu imamo do 31.maja, to znači da moramo da završimo objekat i da ga dovedemo u takvo stanje, da Grad Subotica može da razmišlja o tome ko će upravljati sa Akva parkom. Biće spremni i parking i sam objekat, sa unutrašnjim delom i spa centrom. Biće do 31.maja završeni i spoljašnji bazeni, sve što treba da objekat počne sa radom”, objašnjava Valerija Denč, direktorica preduzeća „Park Palić”.


Akva park je osmišljen tako da pruži zanimljiv sadržaj za sve uzraste, objašnjava sagovornica RTV-a.

„Imaćemo spa-welnes deo, gde naši gosti mogu da uživaju u saunama, imaće iz unutrašnjih bazena prelep pogled na Palićko jezero. Imaćemo spoljašnje bazene, termalni bazen, kao i bazen sa masažerima. Tu su i veliki tobogani, gde deca mogu da uživaju u uzbudljivoj zabavi. Sadržaj je za kompletne porodice, znači od male dece do starijih osoba, svi mogu da dođu na Palić da se isključe i da provedu divan vikend tokom predstojećeg leta”, dodaje Valerija Denč.

Novi kompleks na Paliću će imati značajnu ulogu i u privlačenju većeg broja gostiju na ovu turističku destinaciju. Taj dodatni sadržaj će doprineti tome da gosti ostanu duže, i da na Palić u većem broju dolaze i u zimskom periodu.

Izvor: RTV (Kristijan Takač)

ПретходниMesec čistoće od četrdeset dana
СледећиOVO JE SASTAV SRBIJE ZA CRNU GORU: Piksi pravi DVE prome

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.