Jovanovićeva i Pižurica ponos Sombora i Subotice

boks-rukavice-za-boks-1

Povodom velikih uspeha mladih srpskih boksera juče su u Somboru i Subotici priređeni prijemi za osvajače bronzanih medalja na omladinskom Evropskom prvenstvu u Sofiji.

Dragana Jovanović iz BK Sombor i Marko Pižurica iz BK Spartak, vratili su se sa bronzanim medaljama sa šampionata Starog kontinenta.

U Somboru gradonačelnik Antonio Ratković i većnica za sport i omladinu Antonia Nađ Kosanović napravili su prijem za Draganu i njenog trenera Stojana Kneževića.

„Još jednom hvala gradu i Bokserskom savezu Srbije na podršci. Mi ćemo se potruditi da u budućnosti beležimo još bolje rezultate. Iza nas je sjajan početak godine, nedavno je Omer Ametović doneo bronzu sa Evropskog prvenstva za mlade seniore, a prošle nedelje Dragana je istu medalju uzela u Sofiji. Između dve medalje naš član Jovan Nikolić bio je sjajan na tradicionalnom turniru Beogradski pobednik i proglašen je za najboljeg“, istakao je Knežević.

U Subotici je Pižurici danas lično čestitao gradonačelnik Stevan Bakić, koji je poručio da su sportisti najbolji ambasadori svojih gradova i zemlje, a da će Grad učiniti sve da stvori što bolje uslove za rad talentovanih sportista.

„Ovo je prva medalja u omladinskoj selekciji Bokserskog kluba Spartak, koji ima dugu i bogatu tradiciju. Marko je krenuo putem naših bokserskih legendi Pavla Šovljanskog i Dragana Vujkovića“, istakao je gradonačelnik Bakić.

Uz Marka su bili i njegov trener Tomislav Antelj i predsednik kluba Mirko Antelj.

Na oba prijema je prisustvovao i sportski direktor Bokserskog saveza Srbije Mane Marčeta, koji se čelnim ljudima ova dva srpska grada zahvalio na podršci.

Izvor: Tanjug

ПретходниAkvaponik proizvodnja povrća isplativa i ne zavisi od rasta cena mineralnog đubriva
СледећиZA UKLANJANJE DIVLJIH DEPONIJA U SOMBORU, KLJAJIĆEVU I RASTINI 6 MILIONA DINARA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.