JYSK obradovao mališane iz Mike Antića

jysk_sombor

Uprava danskog maloprodajnog lanca posetila dom za decu i omladinu.

Međunarodni maloprodajni lanac iz Danske, JYSK , obradovao je štićenike Doma za decu i omladinu Miroslav Mika Antić novim proizvodima za uređenje prostora. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK radnje. Regionalni vođa prodaje Dejan Janeckov posetio je dečiji dom, gde je u prisustvu sekretara Miloša Kukulja donirao proizvode za spavanje i nameštaj.

Zoran Malešević, menadžer prodaje istakao je da se uvek trude da prepoznaju potrebe sredine u koju dolaze te da ne otvaraju samo nova radna mesta. Svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. – Verujemo da je ulaganje u decu ulaganje koje će nam pružiti najveću moguću nagradu zauzvrat. Izuzetno mi je drago da smo imali prilike da mališane na ovaj način barem malo razveselimo – izjavio je Malešević. JYSK u Somboru će svoja vrata, kupcima otvoriti 25. februara u devet časova na adresi Staparski put bb (nekadašnji TC Ziper).

Radnja će poslovati na oko hiljadu kvadratnih metara.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj.

Danas, ovaj međunarodni maloprodajni lanac posluje sa preko 2.900 prodavnica u 51 državi širom sveta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 radnika uz godišnji promet od oko 4,1 milijarde eura.

Izvor: SoInfo.org, Sara Mikić

ПретходниKupovina online u porastu ali postoje prepreke
СледећиSaradnja pijaca Novog Sada, Subotice i Sombora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.