KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU – prva radionica u

instagram_radionica_sombor

U subotu, 5. juna, od 10.00 do 19.00h u Somboru se održava prva radionica na temu KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU. Samo dve stvari su vam potrebne na radionici – vaš proizvod/vaša usluga i mobilni telefon.

Radionicu vodi Vanja Vulin Smiljić, a polaznike radionice očekuje:

Celodnevno predavanje i praktičan rad na temu KAKO PREDSTAVITI SVOJ PROIZVOD NA INSTAGRAMUNeke od konkretnih tema koje će se obrađivati su: Kako kreirati kvalitetan sadržaj na Instagramu, Šta treba da znaš kada unajmiš fotografa, Šta kad ne znaš o čemu da pišeš, Kako da se nosiš sa “neuspehom”, Kako da isplaniraš objave unapred bez stresa, Odnos prema pratiocima/potencijalnim kupcima, Kako da odmah napraviš dobar prvi utisak za svoj Instagram biznis profil, Kako da se odnosiš prema trendovima na Instagramu itd.


Kratak kurs samostalnog fotografisanja proizvoda telefonom i kreiranja mini-scenografija za samostalno fotografisanje kod kuće.

– Gost predavač iznenađenja – Priča o nastanku jednog proizvoda. Sve ono što se uči na radionici primenila je  gošća koja je tvorac jednog sjajnog brenda. Ona će vam ispričati svoju priču…

Kafa dobrodošlice, osveženje u toku radionice, zajednički ručak u restoranu za sve polaznike

Materijali za rad

E-BOOK Kako da samostalno predstaviš svoj proizvod na Instagramu kako biste uvek imali pri ruci sve ono o čemu će biti reči na radionici. Polaznici ove radionice biće prve osobe koje će imati ovu knjigu u ruci i na taj način će nakon radionice uvek imati podsetnik na ono što je važno.

1:1 konsultacije sa Vanjom u trajanju od pola sata za svakog učesnika radionice nakon radionice, po dogovoru

Profesionalne fotografije sa radionice koje će svaki polaznik dobiti naknadno i moći će ih koristiti na svom Instagram profilu

– Podrška i motivacija, zdravo radno okruženje puno strpljenja i podsticaja za sve vas koji imate svoj proizvod ili svoju uslugu.

CENA RADIONICE JE 130 EURA ILI 15.000 DINARA, PRIJAVE TRAJU DO 31. MAJA. 

Broj učesnika je ograničen i ostala su samo još 3 mesta za nove polaznike radionice.

Pre same prijave potrebno je da pošaljete par fotografija vašeg proizvoda/usluge na: vanjavulinsmiljic@gmail.com.

Detaljnije na LINKU

ПретходниIZGRADNJA GASOVODNE MREŽE U GOGAMA
СледећиVečeras finale Evrovizije, može li „Hurricane“ do titule? (tekstualni prenos)

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.