КАМПАЊА „УМ НА ДРУМ“ И У СОМБОРУ


У оквиру кампање „Ум на друм“ коју реализује Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, у петак 20. децембра на Тргу Светог тројства у Сомбору, представници Агенције, заједно са председником Савета за безбедност саобраћаја града Сомбора Антониом Ратковић и члановима савета , делили су промотивне материјале и поклоне за младе.

Агенција за безбедност саобраћаја реализује кампању „Ум на друм“ усмерену ка младима. Циљ кампање је смањење последица саобраћајних незгода у којима учествују млади, формирање исправних ставова, проширивање знања, као и кориговање небезбедног понашања у саобраћају код младих.

Слоганом кампање „Ум на друм“ се апелује на промишљено доношење одлука младих у саобраћају. Кампању прате видео спотови, активности на друштвеним мрежама, трибине које се реализују у средњим школама и друге активности које су младима атрактивне.

Са циљем повећања безбедности саобраћаја кампања се реализује у свим локалним самоуправама,

Циљ кампање је смањење последица саобраћаних незгода у којима учествују млади, формирање исправних ставова, проширивање знања, као и кориговање небезбедног понашања у саобраћају код младих. У Сомбору су се делили флајери са саветима о безбедности у саобраћају, беџеви и привесци а како се у Сомбору као превозно средство понајвише користи бицикл подељени су и светлосни комплети како би бициклисти били видљивији у саобраћају.

Послови информисања и односа са јавношћу


ПретходниДанас на тргу – 23.12.2019. ПОНЕДЕЉАК
СледећиДанас на тргу – 24.12.2019. УТОРАК

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.