Književno veče u Somboru sa Tamarom Kučan

У уторак, 10. марта, у сали Дечјег одељења Градске библиотеке Карло Бијелицки биће одржано књижевно вече са Тамаром Кучан од 18 сати.

Тамара Кучан је српска књижевница и власница издавачке куће Урбан Арт. Рођена је 1989. године у Пожаревцу, а живи у Београду. Писањем се бави од своје шеснаесте године и до сада је написала и објавила дванаест романа. Тамара је од 2010. године једна од најмлађих чланица Удружења књижевника Србије.

GB „Karlo Bijelicki“

Поред својих романа, Тамара ради и као уредник у својој издавачкој кући где објављује и друге домаће ауторе. По струци је дипломирани комуниколог.

Јавности је позната по свом специфичном стилу писања као и по савременим и друштвено-ангажованим темама које обрађује у својим романима попут живота младих и Београда иза поноћи, елитне проституције, имиграције на Балкану, расизма, физичког и психичког насиља, хомофобије и аутохомофобије, сатанистичких секти, организованог и сајбер криминала, мрачног и дубоког интернета, прељубе и питања греха, предрасуда, дискриминације и других.

Извор: РТВ

ПретходниMed stiže direktno u prodavnice
СледећиŠta se dešava kada vam nedostaje magnezijum?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.