Književno veče u Somboru sa Tamarom Kučan


U utorak, 10. marta, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke Karlo Bijelicki biće održano književno veče sa Tamarom Kučan od 18 sati.

Tamara Kučan je srpska književnica i vlasnica izdavačke kuće Urban Art. Rođena je 1989. godine u Požarevcu, a živi u Beogradu. Pisanjem se bavi od svoje šesnaeste godine i do sada je napisala i objavila dvanaest romana. Tamara je od 2010. godine jedna od najmlađih članica Udruženja književnika Srbije.

GB “Karlo Bijelicki”

Pored svojih romana, Tamara radi i kao urednik u svojoj izdavačkoj kući gde objavljuje i druge domaće autore. Po struci je diplomirani komunikolog.

Javnosti je poznata po svom specifičnom stilu pisanja kao i po savremenim i društveno-angažovanim temama koje obrađuje u svojim romanima poput života mladih i Beograda iza ponoći, elitne prostitucije, imigracije na Balkanu, rasizma, fizičkog i psihičkog nasilja, homofobije i autohomofobije, satanističkih sekti, organizovanog i sajber kriminala, mračnog i dubokog interneta, preljube i pitanja greha, predrasuda, diskriminacije i drugih.

Izvor: RTV


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.