Korak bliži starom režimu rada

U februaru 2021. godine, na sceni Narodnog pozorišta Sombor biće održano 10 predstava, među njima je, u mesecu koji je pred nama, premijera predstave TRAMVAJ ZVANI ŽELJA Tenesi Vilijamsa, u režiji Juga Đorđevića. Pretpremijera predstave zakazana je za 26. februar, a premijera za 27. februar

Narodno pozorište Sombor vodi računa o svojoj publici, te i dalje predstave prikazuje za manji broj publike, kako bi se obezbedila bezbedna distanca u gledalištu. Sve večernje predstave na repertoaru počinjaće i dalje u 18.00h, a predstava za decu u 11.00h

Na radost roditelja i naše najmlađe publike, Narodno pozorište Sombor u februarski repertoar uvrstilo je i USPAVANU LEPOTICU Šarl Peroa, u režiji Živomira Jokovića. Na taj način, ono nastavlja sjajnu saradnju sa Dečjem pozorištem Subotica, koju je negovalo godinama unazad. Predstava je na repertoaru u subotu, 13. februara, sa početkom u 11.00h

Posle duže pauze, u Narodnom pozorištu Sombor gostuje i Narodno pozorište Subotica. Oni će se somborskoj publici prvi put predstaviti sa njihovom novom predstavom MESEC IZNAD BAFALA Kena Ludviga, u režiji Darijana Mihajlovića. Gostovanje je zakazano za 20. februar u 18.00h.

Autorski projekat Igora Vuka Torbice TARTIF (po motivima originalne Molijerove drame), imaćete priliku da pogledate i u Somboru (19. februara), kao i u Novom Sadu, u Srpskom narodnom pozorištu (20. februara).

Povodom Dana Grada Sombora, 18. februara u 18.00h,  na repertoaru je sjajna komedija TENOR NA ZAJAM Kena Ludviga, u režiji Olje Đorđević. Ulaznice su besplatne, a njihova podela počeće 10. februara.

U nastavku se nalazi kompletan februarski repertoar sa spiskom naših sjajnih repriznih predstava koje ćete imati priliku da pogledate u narednom mesecu. 

Narodno pozorište Sombor raduje se što je njime korak bliže starom režimu rada, srećno jer svojoj publici može ponovo da obezbedi raznovrstan i sadržajan repertoar.

ПретходниNajluđa dodavanja Jokića: Nekima je uručivao i otkaze VIDEO
СледећиNestvarna partija Jokića za novo priznanje – Srbin ponovo igrač nedelje na Zapadu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.