Krajinović se u rodnom Somboru priprema za turnir u Monte Karlu

krajinovic0

Тенисер Филип Крајиновић ових дана борави у родном Сомбору, где тренира и припрема се за турнир у Монте Карлу. 

Некада дечкић са рекетом у руци, а данас један од најуспешнијих тенисера, Филип Крајиновић ове године се нада првој АТП титули, а недавно је започео сарадњу са тренером Френком Данчевићем.

„Знао сам да јако добро ради, радио је са Посписилом и када сам чуо да са њим завршава сарадњу позвао сам га да почнемо да радимо и на моју срећу прихватио је позив. Радимо већ неколико месеци и веома сам задовољан. Свестан сам да треба још рада, после четири велика финала мислим да сам заслужио да освојим титулу, а са новим тимом сам и сигуран да ће се то десити, надам се ове године, можда већ и на шљаци“, рекао је тенисер Филип Крајиновић.

Филип се родном граду увек враћа и истиче колико боравак у Сомбору утиче на његове припреме.

„Овде ме вежу лепе успомене, радо се овде враћам, овај клуб волим највише на свету, а ту су ми и породица и пријатељи. Што сам старији све више времена проводим у Сомбору и схватио сам да овде најбоље „пуним батерије“ и прија ми да се овде припремам“, рекао је Филип.

Оно што Филипа сада чека је турнир у Монте Карлу, затим иду Београд, Рим и Мадрид, а позитивна енергија којом зрачи обећава добре резултате.

 Извор: РТВ (Бојана Радовановић)

ПретходниPredstavljanje knjige „Sinkopa“ Branke Selaković
СледећиPolicija pronašla 110 nelegalnih migranata u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.