Krajinović se u rodnom Somboru priprema za turnir u Monte Karlu

krajinovic0

Teniser Filip Krajinović ovih dana boravi u rodnom Somboru, gde trenira i priprema se za turnir u Monte Karlu. 

Nekada dečkić sa reketom u ruci, a danas jedan od najuspešnijih tenisera, Filip Krajinović ove godine se nada prvoj ATP tituli, a nedavno je započeo saradnju sa trenerom Frenkom Dančevićem.

„Znao sam da jako dobro radi, radio je sa Pospisilom i kada sam čuo da sa njim završava saradnju pozvao sam ga da počnemo da radimo i na moju sreću prihvatio je poziv. Radimo već nekoliko meseci i veoma sam zadovoljan. Svestan sam da treba još rada, posle četiri velika finala mislim da sam zaslužio da osvojim titulu, a sa novim timom sam i siguran da će se to desiti, nadam se ove godine, možda već i na šljaci“, rekao je teniser Filip Krajinović.

Filip se rodnom gradu uvek vraća i ističe koliko boravak u Somboru utiče na njegove pripreme.

„Ovde me vežu lepe uspomene, rado se ovde vraćam, ovaj klub volim najviše na svetu, a tu su mi i porodica i prijatelji. Što sam stariji sve više vremena provodim u Somboru i shvatio sam da ovde najbolje „punim baterije“ i prija mi da se ovde pripremam“, rekao je Filip.

Ono što Filipa sada čeka je turnir u Monte Karlu, zatim idu Beograd, Rim i Madrid, a pozitivna energija kojom zrači obećava dobre rezultate.

 Izvor: RTV (Bojana Radovanović)

PrethodniPredstavljanje knjige „Sinkopa“ Branke Selaković
SledećiPolicija pronašla 110 nelegalnih migranata u Somboru

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.