KROS SERIJA RTS-A U SOMBORU

kros 2021

Sombor je treći put zaredom domaćin Kros serije RTS-a. Po prvi put takmičenje je organizovano na novoj lokaciji, na stazi oko sportskih terena „Žak“ i kroz „Železnički park“, a u okviru nadmetanja održava se i Prvenstvo Srbije u krosu za sve uzrasne kategorije.

Tehnički organizator je Sportski savez grada Sombora uz stručnu podršku Sportskog centra „Soko“, Teniskog kluba „Žak“, Školske uprave Sombor, ARK „Somaraton“, Biciklističkog kluba „Sombor“, Crvenog krsta Sombor, volontera Osnovne škole „Dositej Obradović“ i Atletskog saveza Srbije.

Prisutne je ispred Grada Sombora pozdravio gradonačelnik Antonio Ratković poželevši učesnicima dobrodošlicu u Sombor i puno uspeha u nadmetanju, a takmičenje su podržali i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, selektor Atletskog saveza Srbije Edin Zuković, članica Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast kulture i obrazovanja Borislav Staničkov, kao i čuvena imena srpske atletike.

Učešće je uzelo blizu 600 takmičara u muškoj i ženskoj kategoriji, od predškolskog uzrasta do seniora.

ПретходниPONOVO RASKOPANA BICIKLISTIČKA STAZA NA STAPARSKOM PUTU!
СледећиMalo proizvođača zdrave hrane, a i gde je ima?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.