Letnji uslovi za vožnju, dobra prohodnost puteva, radovi na više deonica u Srbiji

Vozače i danas očekuju pravi letnji uslovi vožnje uz dobru prohodnost puteva i sa temperaturama koja će se u najtoplijem delu dana kretati oko tridesetog podeljka.

Za duža putovanja iz AMSS preporučuju jutarnje ili kasnije popodnevne sate, a ukoliko putovanje ne može da se odloži u najtoplijem delu dana, onda se preporučuje češće odmaranje.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.


Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Horgošu čekaju sat vremena, a na Kelebiji i Batrovcima dva sata.

Radovi na više deonica u Srbiji

Zbog saobraćajne nezgode saobraćaj na auto-putu E-75 kod reke Bjelice, u smeru Beograd-Niš, odvija se preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, deonica Lajkovac-Ljig, u smeru ka Ljigu, obavljaju se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu i saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Zbog redovnog održavanja ITS opreme tunela „Sarlah“, na auto-putu E-80 u 9.00 sati će biti zatvorena desna cev tunela, u smeru Niš-Dimitrovgrad, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Sutra će biti zatvorena leva cev tunela „Sarlah“, u smeru Dimitrovgrad-Niš, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Na putu Beranovac – Goč, u mestu Jovac, do 6. jula u 19.00 sati biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju, a alternativni putni pravac je Goč – Vrnjačka Banja.

Na putu Pakovraće (Markovica) – Užice produžavaju se radovi na pojačanom održavanju.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a planirani rok završetka radova je 1. septembar.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Horgoš, Gradina i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok kamioni na prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, čekaju dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA „SALE“

ПретходниSomborski filmski festival – Počasna nagrada za Slavka Štimca
СледећиPU Sombor: Dvadesettrogodišnjak uhapšen zbog razbojništva

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.