Letnji uslovi za vožnju, dobra prohodnost puteva, radovi na više deonica u Srbiji


Vozače i danas očekuju pravi letnji uslovi vožnje uz dobru prohodnost puteva i sa temperaturama koja će se u najtoplijem delu dana kretati oko tridesetog podeljka.

Za duža putovanja iz AMSS preporučuju jutarnje ili kasnije popodnevne sate, a ukoliko putovanje ne može da se odloži u najtoplijem delu dana, onda se preporučuje češće odmaranje.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Horgošu čekaju sat vremena, a na Kelebiji i Batrovcima dva sata.

Radovi na više deonica u Srbiji

Zbog saobraćajne nezgode saobraćaj na auto-putu E-75 kod reke Bjelice, u smeru Beograd-Niš, odvija se preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, deonica Lajkovac-Ljig, u smeru ka Ljigu, obavljaju se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu i saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Zbog redovnog održavanja ITS opreme tunela “Sarlah”, na auto-putu E-80 u 9.00 sati će biti zatvorena desna cev tunela, u smeru Niš-Dimitrovgrad, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Sutra će biti zatvorena leva cev tunela “Sarlah”, u smeru Dimitrovgrad-Niš, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Na putu Beranovac – Goč, u mestu Jovac, do 6. jula u 19.00 sati biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju, a alternativni putni pravac je Goč – Vrnjačka Banja.

Na putu Pakovraće (Markovica) – Užice produžavaju se radovi na pojačanom održavanju.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a planirani rok završetka radova je 1. septembar.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Horgoš, Gradina i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok kamioni na prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, čekaju dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA “SALE”


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.