Letnji uslovi za vožnju, dobra prohodnost puteva, radovi na više deonica u Srbiji

Возаче и данас очекују прави летњи услови вожње уз добру проходност путева и са температурама која ће се у најтоплијем делу дана кретати око тридесетог подељка.

За дужа путовања из АМСС препоручују јутарње или касније поподневне сате, а уколико путовање не може да се одложи у најтоплијем делу дана, онда се препоручује чешће одмарање.

На наплатним рампама нема задржавања.

На граничним прелазима нема задржавања.

Камиони на Хоргошу чекају сат времена, а на Келебији и Батровцима два сата.

Радови на више деоница у Србији

Због саобраћајне незгоде саобраћај на ауто-путу Е-75 код реке Бјелице, у смеру Београд-Ниш, одвија се претицајном саобраћајном траком, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-763, деоница Лајковац-Љиг, у смеру ка Љигу, обављају се радови на кошењу траве у разделном појасу и саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

Због редовног одржавања ИТС опреме тунела „Сарлах“, на ауто-путу Е-80 у 9.00 сати ће бити затворена десна цев тунела, у смеру Ниш-Димитровград, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леву тунелску цев коришћењем службених пролаза.

Сутра ће бити затворена лева цев тунела „Сарлах“, у смеру Димитровград-Ниш, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну тунелску цев коришћењем службених пролаза.

На путу Берановац – Гоч, у месту Јовац, до 6. јула у 19.00 сати биће обустављен саобраћај због радова на асфалтирању, а алтернативни путни правац је Гоч – Врњачка Бања.

На путу Паковраће (Марковица) – Ужице продужавају се радови на појачаном одржавању.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, а планирани рок завршетка радова је 1. септембар.

На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

На граничним прелазима Хоргош, Градина и Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, док камиони на прелазима Келебија и Батровци, на излазу, чекају два сата.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA „SALE“

ПретходниSomborski filmski festival – Počasna nagrada za Slavka Štimca
СледећиPU Sombor: Dvadesettrogodišnjak uhapšen zbog razbojništva

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.