Magla na više puteva, smanjena vidljivost, obustava saobraćaja na putu Kula/Vrbas

PROGNOZU DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

Умерено облачно време понегде са слабом кишом условљаваће местимично мокре коловозе, саопштио је јутрос АМСС.

Упозоравају возаче да је после дужег периода сувог и стабилног времена потребан период прилагођавања на нове и нешто захтевније услове вожње, а које киша доноси. Возачима се саветује да возе на већем одстојању уз смањену брзину, како би имали времена да реагују и избегну опасност на путу, а по потреби и да безбедно зауставе своје возило.

Појачан интензитет саобраћаја очекује се у поподневним часовима када може долазити до успореније вожње, нарочито на деоницама на којима је због радова измењен режим саобраћаја.

Према информацијама Управе граничне Полиције, од 05:15 часова на граничним прелазима нема задржавања.

Магла на више путева, смањена видљивост

На ауто-путу Е-75, на деоници од Предејана до Владичиног Хана, због појаве магле местимично је смањена видљивост на 50 метара, саопштило је јутрос ЈП Путеви Србије.

Због магле је местимично смањена видљивост на 100 метара и на деоници Јагодина – Ћуприја.

Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Радови на више путних праваца, обустава на путу Кула/Врбас

ЈП Путеви Србије саопштили су данас да ће на путу Кула – Врбас бити продужена обустава саобраћаја због радова на санацији моста преко Великог Бачког канала до 2. октобра .

Алтернативни путни правац – кроз насељено место Кула: Ул. Индустријска Зона – Ул. Петра Драпшина – Ул. Вељка Влаховића (државни пут II А реда број 108).

Драговац – Лесковац (Горња Стопања), од 25. септембра до 1. октобра од 7 до 15 часова радови на санацији коловоза. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац: Бојник-Лебане ( II А реда број 225) и Лебане-Лесковац (I Б реда број 39).

Ауто-пут Е-763, радови на мосту у зони петље Уб, деоница Обреновац – Уб, у смеру од Обреновца ка Убу, од 26.09. до 28.09.за саобраћај затворене возна и зауставна саобраћајна трака.

Власотинце – Грделица, у дужини од 100 метара, у Радничкој улици, од 26. септембра до 15. октобра од 7 до 18 часова, као и од 16.октобра до 19. октовра од 21 до 5 ч, због снимања филма и серије доћи ће до повремених краткотрајних обустава саобраћаја, у трајању до 3 минута.

Ауто-пут Е-75, од петље „Појате“ до петље „Ражањ“, код села Плочник, радови на санацији коловоза до 01. новембра. У току извођења радова саобраћај се преусмерава из десне коловозне траке у леву коловозну траку, у дужини од 2000м.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.15 часова на граничним прелазима Батровци и Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

PROGNOZU DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

ПретходниBajka završena – Lejkersi izbacili Denver
СледећиGde na put: Bez testa u Sloveniju, BiH, Albaniju i Bugarsku

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.