Magla na više puteva, smanjena vidljivost, obustava saobraćaja na putu Kula/Vrbas


PROGNOZU DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

Umereno oblačno vreme ponegde sa slabom kišom uslovljavaće mestimično mokre kolovoze, saopštio je jutros AMSS.

Upozoravaju vozače da je posle dužeg perioda suvog i stabilnog vremena potreban period prilagođavanja na nove i nešto zahtevnije uslove vožnje, a koje kiša donosi. Vozačima se savetuje da voze na većem odstojanju uz smanjenu brzinu, kako bi imali vremena da reaguju i izbegnu opasnost na putu, a po potrebi i da bezbedno zaustave svoje vozilo.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se u popodnevnim časovima kada može dolaziti do usporenije vožnje, naročito na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema informacijama Uprave granične Policije, od 05:15 časova na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Magla na više puteva, smanjena vidljivost

Na auto-putu E-75, na deonici od Predejana do Vladičinog Hana, zbog pojave magle mestimično je smanjena vidljivost na 50 metara, saopštilo je jutros JP Putevi Srbije.

Zbog magle je mestimično smanjena vidljivost na 100 metara i na deonici Jagodina – Ćuprija.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Radovi na više putnih pravaca, obustava na putu Kula/Vrbas

JP Putevi Srbije saopštili su danas da će na putu Kula – Vrbas biti produžena obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala do 2. oktobra .

Alternativni putni pravac – kroz naseljeno mesto Kula: Ul. Industrijska Zona – Ul. Petra Drapšina – Ul. Veljka Vlahovića (državni put II A reda broj 108).

Dragovac – Leskovac (Gornja Stopanja), od 25. septembra do 1. oktobra od 7 do 15 časova radovi na sanaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac: Bojnik-Lebane ( II A reda broj 225) i Lebane-Leskovac (I B reda broj 39).

Auto-put E-763, radovi na mostu u zoni petlje Ub, deonica Obrenovac – Ub, u smeru od Obrenovca ka Ubu, od 26.09. do 28.09.za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Vlasotince – Grdelica, u dužini od 100 metara, u Radničkoj ulici, od 26. septembra do 15. oktobra od 7 do 18 časova, kao i od 16.oktobra do 19. oktovra od 21 do 5 č, zbog snimanja filma i serije doći će do povremenih kratkotrajnih obustava saobraćaja, u trajanju do 3 minuta.

Auto-put E-75, od petlje „Pojate“ do petlje „Ražanj“, kod sela Pločnik, radovi na sanaciji kolovoza do 01. novembra. U toku izvođenja radova saobraćaj se preusmerava iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku, u dužini od 2000m.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

PROGNOZU DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

PrethodniBajka završena – Lejkersi izbacili Denver
SledećiGde na put: Bez testa u Sloveniju, BiH, Albaniju i Bugarsku

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.