Međunarodna naučna konferencija

Međunarodna konferencija

Međunarodna naučna konferencija pod nazivom  Jezik, književnost i igra, održana je po osmi put u petak, 24. maja, na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu, na kojoj je Gradska biblioteka Karlo Bijelicki  imala zapažen nastup.

Održano je posebno predavanje i promocija (elektronskog izdanja u pripremi) knjige Elementarne igre moga kraja, Branislava Milinkova. Na početku je prisutnima predstavljen rad naše biblioteke, u filmu priređenom povodom ovogodišnjeg jubileja – 160 godina postojanja GBKB, kao i nekoliko naših poslednjih izdanja, ali je glavna tema bila pomenuta knjiga.

Reč o knjizi i predavanje na temu Funkcije brojalica i razbrajalica u dečjim igrama priredile su prof. dr Nada Todorov i Nataša Turkić, direktorka GBKB , elektronsko izdanje priredio je Dejan Podlipec, a o knjizi su na koferenciji govorile prof. dr Nada Todorov i Anđelija Pruginić, diplomirani bibliotekar GBKB.

Knjiga Elementarne igre moga kraja, Branislava Milinkova, uskoro će biti dostupna i na sajtu biblioteke Karlo Bijelicki (www.biblioso.org.rs), u rubrici E-knjige, u izvornom izgledu, a u pripremi je i štampano izdanje.

Međunarodna konferencija
ПретходниSombor se pripremio za izgradnju poslovne zone
СледећиDESET GODINA SOMBORSKOG EDUKATIVNOG CENTRA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.