Mesec čistoće od četrdeset dana

Mesec cistoce Sombor

Start je najavljen za ponedeljak, 27. mart. Akcija će trajati do 5. maja.

JKP Čistoća objavila je raspored odnošenja otpada u okviru akcije Mesec čistoće, koja počinje u ponedeljak. Najavljeno je da će aktivnosti, sada već tradicionalno, početi sa Centrale, Bukovca i Venca Petrove gore. Narednog dana, 28. marta, predviđeno je odnošenje smeća na Apatinskom putu, u ulici Kneza Miloša, Sonćanskom putu, itd. Potom će startne ulice biti Dalmatinska, Jovana Popovića i Arsenija Čarnojevića.

Mesecom čistoće biće obuhvaćene 142. ulice. Navedeno je da su građani u obavezi, da najkasnije jedan dan pre termina predviđenog rasporedom, pripreme i iznesu ispred objekata stanovanja sav otpad, kao i da se pridržavaju datog rasporeda.

Akcija će od 3. aprila do četvrtka 6. aprila biti u okolini ulica Prvomajski bulevar, Ivo Lole Ribara i Beogradska nakon čega sledi sedmodnevna pauza. Nastavak će uslediti 13. aprila. Tada će po rasporedu biti obuhvaćene ulice Lička, Bogoljuba Jeftića, Vojislava Bakića… Poslednji utovari sezonskog smeća u gradskim ulicama najavljeni su za peti maj.

Kompletan raspored Meseca čistoće možete pogledati na sajtu JKP Čistoća.

Izvor: sara.mikić @ SoInfo.org

ПретходниMEĐUNARODNI DAN KNJIGE ZA DECU
СледећиIzgradnja Akva parka na Paliću biće gotova do kraja maja

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.